arkadaşlar yarın sınavım var, ben hala ne yazmışlar ki diye gelen yazıları tek tek okuyorum. galiba okudukça kendimi iyi hissediyorum, bağımlılık haline geldi burası![]()
iyi ki varsın Turkishwat![]()
arkadaşlar yarın sınavım var, ben hala ne yazmışlar ki diye gelen yazıları tek tek okuyorum. galiba okudukça kendimi iyi hissediyorum, bağımlılık haline geldi burası![]()
iyi ki varsın Turkishwat![]()
Site wat adina en iyi Turkce site ve yardimlasma had safhada,buranin bir parcasi olmak,yardim almak,yardim etmek budur sanirim bizi siteye baglayan.
Tek kötü yanı Amerika'ya gidince normal yaşantımız gibi devam etmemize neden olacak sanki yıllardır orda yaşıyormuşuz gibigittiğim yerde acaba neler olacak bişey bilmiyorum gibisinden sorularla daha nadir karşılaşacağız en azından.ama şaka maka bir yana gerçekten bir amaç için kurulmasına rağmen ondan daha önemli pek çok şeyin paylaşıldığı bir forum sitesi...Tebrik ediyorum burayı ayakta tutan yöneticiler ve üyeleri..
Konu tarick06 tarafından (15-05-2009 Saat 01:05 AM ) değiştirilmiştir.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
arkadaşlar birçok şeyden bahsetmişler zaten fazla söze gerek yok...iyi ki varız...
fazla söze gerek yok gerçekten. iyi ki varız
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
bir kaç gündür en fazla online üye rekoru kırılıyor. Hayırdır vizeler mi bitti?
hımm gerçi bayram tatili uzatmalarından dolayı da olabilir
"Online rekorumuz: 608 Üye ile (Bugün Saat 11:43 PM) gerçekleşmiştir."
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Benmde ilk vize yarın ama bende buralarda dolanıyorm![]()
ne kadar gec vizeler basliyor sizin okulda
Peki.
Bazı bölümlerin geçti vizeleri ama bizimkileri bayram sonrasına koymuş pervasızlar![]()
kotu olmus ya vizeden once bayrami yasamak![]()
Peki.
geçen sene daha yoğundu sanki bu aralar
bu yaz daha yogundu.wat bittikten sonra kimse girmez oldu sanirim ..
Peki.
yardımlaşmayı sevenlerin buluştuğu bir forum olmuş ne güzel bende hemen hergün girip bakıyorum kim nereeye gitmiş, nereye gidecekmiş neler yaşamış merak eder oldum![]()
valla şöyle forumdan nick ini bildiğim biriyle karşılaşsam 5-10 soru sorar onun hakkında muhabbet çeviririm yani
Güzel bir ortam var Allah bozmasın, mezunforuma dönmesin inş.![]()
Forum güzel ya, herkes aradıgı cevabı buluyor ve gerekli ilgiyi görüyordur sanırım. Paylasım muhabbet güzel. Ah bir de üyeler biraz vefalı olsa cok daha güzel olur, WAT ile isi biten direk terkediyor forumu. Abd gitmeden önce her gün forumda geziyorlar, dönünce 3 ayda bir anca giriyorlar gibi. Mezunforumda noldu ki, orda takılmadıgım icin bilmiorum, onu da merak ettim simdi![]()
evet katılıyorum
Mezunforum ise yaw acayip şeyler dönüyor. Yani forumu oluşturan üyelerdir. Orayı iyi yada kötü yapan. Ya bir muhabbetler dönmüş zamanında veya hala dönüyor. Aklın şaşar, kavga, gürültü, hakaret, alay, aşağılama, kopleksler, takıntılar hepsi var. Ortalık toz duman.
Bu açıdan kıyaslarsak, çok kötü. Dextro daha iyi bilir orayıBen zaten çok takılmak istemedim. ortamından dolayı. Ama çok güzel kısımları ve insanları da var tabi.
ben mezunun 3 yildir demirbasiyim ve hep orada yazarim.orasi burasi gibi degildir kavga asagilamalar falan daha fazladir ve genelde tartisma sudur amerika mi guzel turkiye mi ? mezun daha genel ve her konuda bilgi alabiliyorsun buda avantaji ama sordugun souya dalga gecen veya asagilayan bir cevap gelme sansida var.
birisi bir kez sordu bunu nerden ogrenebilirim diye adam yazmis saga don sonra sola don sonra kendi etrafinda 360 derece don ve yukariya bak aradigin cevap sana oradan gelecektir.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
hatta orayada resmimi koydum ayinin tekisin sisman falan diye dolu yorum geldiydi
Yuh yani, nasıl bir forummus yav orası da. Tamam internet ortamı vs anladık da ordakiler de sırf kavga gürültü cıkarmak, dalga gecmek icin foruma üye olmus gibi geldi bana. Oraya o zaman sömürücü formatında üye olup bir seyler yazmadan takılmak gerekli desene. Green Card davasına 1-2 baslık okumustum bilgilendiriciydi, üye olayım bari diyordum ben de![]()
Mezunda dolasirken dikkatimi cekmisti soylediginiz konular bilgili insanlar var fakat herkes iddia ediyor yok seninki yanlis benimki dogru vs. gibi.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bu site gerçekten bağımlılık yapıor.Artık her gün bakmadan duramıyorum. Sıcak ve samimi bir ortamı var, şimdiye kadar küçük yanlış anlaşılmlardan kaynaklanan problemler olsa da onlar da normal. Ayrıca bilgi yanlış olabilir, duruma göre de değişebilir fakat anlayışlı olmak gerek...
Teşekkürler TURKISHWAT...
haha çok komik bir olay yaw dextro
Yuh harbiden ya. Sana bunu diyeni görmedimgerçi ben çok çok takılmadım ama o houston muhabbetini biliyorum Bir de mesela şey var bir isimle madara olup yeni nick le hayata yeniden tutunmaya çalışanlar var sanırım
mesela bazı elemanın nick i başka ama, tanımışlar elemana başka nick le hitap ediyorlar
Diğer tarftan burada da bazen ufak gerilmeler yaşanıyor ama mezun a kıyasla hafif kalır. Harbiden güzel ortam var. İnş. böyle gider önemli olan efendi efendi oturup konuşabilmek. Maşallah![]()
Konu neo-kimyager tarafından (02-12-2009 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir.
O dedıgım olay gecen sene gerceklestı.su an yıne ıyı gecen yıllar cok kotuydu.
konuyla alakasız ama yakuza avatar resmini nerde çekildin
Begendin miLas Vegasta New York New York otelinin önündeki parkta. Arkamda özgürlük anıtının Vegas versiyonu ve NY NY otelinin roller costerı falan durmakta. Ayrıca tam turist modundayım, üzerimde Hollywood t-shirt ü, kafamda Yankees şapkası Vegas caddelerinde takılıyoruz
Bu seneki Abd macerasının nadir güzel günlerinden birisi...
Konu yakuza tarafından (02-12-2009 Saat 10:22 PM ) değiştirilmiştir.
turkishwat artık bir forum istesi olmaktan çıktı. o bir yaşam biçimi. wat yapanların (abi-ablaların mı demeliyim) wat yapacaklara (kardeş diyeyim onlara da hadi
) bilgi aktardıkları muhteşem bir şey oldu. Bu kadar bilgi ve danışmanlığı kesinlikle bir danışmanlık şirketi veremez.
BNM de yrn sunumum var hala PC başındayım.. Gece uyumadım saat gündüz 11 ve Turkishwattayım...
Yaw az önce mezun foruma bir göz atayım dedim. Aman Allahım,
ne topic'ler, ne ifadeler, neler neler, yine kopmuş gidiyor.Yok böyle bişey yaw.
kayışı koparmış hepsi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks