27 mayista sampiyonlar ligi final macini kim alir ya? ronaldo mu barcelona mi
abi cok kral mac olacak gibi. bence man united gene alir...
27 mayista sampiyonlar ligi final macini kim alir ya? ronaldo mu barcelona mi
abi cok kral mac olacak gibi. bence man united gene alir...
ahanda sonucu yazıyom normal sure berabere-uzatmalar berabere-penaltılarda barça alır...
'takar' kelimesi biraz uçuk durmuş orda yaen az 8-9 gol olur ama
![]()
Messi oynarsa Barça 1-0 önde başlar !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
red dewils![]()
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
barça alır gibi
bence çok gollü bi maç olmıcak, iki takım da temkinli davranacak. sonuçta her iki ekipte da yapılacak en ufak hatayı gole çevirebilecek yetenekler fazlasıyla mevcut. zaten barcelona önde de olsa arkada da olsa hep aynı futbolu oynuyor. son chelsea maçında 10 kişi kaldılar, gerideydiler ama yine bol pas total futbol felsefesinden vazgeçmediler. yani man utd. ne yaparsa yapsın barçanın oyun stili değişmez.
inş barca kazanır da messi yılın futbolcusu seçilir![]()
manu parcalıcak...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
united takar bence![]()
ronaldo mu barcelona mi demişsin bende soruyorum:
messi mi man u. mu?
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
olaylar cıkar maç iptal olur
MANU diyorum başka birşey demiyorum ingilizlerle oynayınca ayakları karışıyo barçalıların hiç şansı yok![]()
barca 200kağıt temizim var
işte benm konu yaww...barça:3 red devils:1...skor oynayın kazanın.... :P
![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
kesinlikle barça alıcak![]()
bence de barça alır.. chelsea 'de ingiliz takımı ama son dk goluyle yıkıldılar. bu arada wat forumunda futbol tartışmak ilginç geldi ama hoşuma gitmedi de diyemem. cunku amerikada kaldıgınız sure boyunca futbol maçı izleme şansınız çok yuksek, ama amerikan futboluveya beyzbol
forever NY yankees
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Barçanın defansında kart cezalıları ve sakat futbolcuların coklugundan dolayı sorun var. Gerisi normal. Bildigim kadarıyla Manchester da tam kadro denebilecek durumda. Göndüm Barça'dan yana. Basit ve yogun paslaşmalarla oynayan göze hos gelen bir futbolları var. Attıkları goller sayı ve güzellik açısından da mükemmel denebilir. Manchester gibi sıkı defansı olan bir takımın kilidini de açacaklardır bence.
Sonuç olarak maçın kaderini bence Messi vs Ferdinand ikilisi belirliycek gibi geliyor. Barça mutlaka gol yer ama Messi, Henry, Eto, Inıesta 4 lüsünden de cok gol cıkagı kesin...
ilk yarı berabere
ikinci yarı berabere
uzatmalarda iş kopacaktır.
man. utd. temkinli takım, arsenal ile yarı final maçının ilkinde gördük. kendi sahasında bile ancak 1 tane atabildi... barcelonayı da chelsea maçında gördük çok zorlandı. yani çok gol olmaz o maçta. favori man. utd. ama barcelona alsın isterim![]()
galatasaray hertürlü alır abi, ne barça, ne reds![]()
![]()
![]()
![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ertesi günün gazetelerinde manşet
BARÇAladı olacak
hic bi takima sempatim yok, ama neyse Manu'nun kazanmasini istiyorum.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
2-1 Barçanın maç
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
2-1 ManU...
etooooooo......
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks