arkadaşlar bi bayan olarak bişeyi merak ediyorum bu işverenlerin sağladığı evler kız erkek karışık mı oluyo
arkadaşlar bi bayan olarak bişeyi merak ediyorum bu işverenlerin sağladığı evler kız erkek karışık mı oluyo
kesin bir cevabı yok ki bunun işverenin uygulamasına göre değişir.Ama genelde ayrı oluyor..
bizim işverenimzn 3 adet çalışan evi varmış talepte bulunursak ayarlarlar mı acaba?
Mail atmakta yarar var . Güzelce yaz bakalım ne diyecek !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
şirketimz mail atıcak şimdi konuştuk bakalım cevap beklyruz
Email atıp iletişime geçmenizda fayda var, isteğinizi nazik bir dille belirtirseniz talebiniz karşılanabilir.
nereye gıdıosun dostum?mavı yesıl
aynı fırmayla gıdıoruz benım ısımdede konaklamayı ısveren sagladıgı ıcın sormustum bızden bırını bulabılecekmıyım dıye ama ...bende new jersey fort lee gıdıyorum...ds formu ısını ne yaptın geldımı?ben hala beklıyorum...
vala bana sponsor fln değiştiği söylendi ısle ılgılı bı problem yok dendı sadece ds gelmesınde gecıkme oldu fln fılan bu arada nezmn gıdıosun abdye?
Arkadaslar konaklamaniz evlerde olacaksa erkeklerle beraber kalmaniz cok buyuk ihtimaldir. Simdiden hazirlikli olmanizi ve isvereninizle temasa gecmenizi oneririm. Sonucta 6 kisi bir evde kalacagi zaman sadece kizlari bir eve toplamak gibi bir durum her zaman olamiyor. Kolay gelsin.
ayrı olur ! korkmana gerek yok. Dünyanın her ülkesinde aynı etik kuralları geçerli :]
hadi ya??![]()
tough un dedigi gibi genelde ev konaklamalari karisik oluyor ki bu sadece Turk erkekleriyle kalinmayacagini da gosterir yani yabanci erkeklerle de kalabilirsiniz.. bu konuyu acanin kiz oldugunu varsayarak konusuyorum..Bu arada 3 ev varsa bence karisik olmasi buyuk ihtimal....
ya korkutmyn şimdi beni arkadaşlar tedirgin oldum iice![]()
arkadasim kesinlikle endise duyacagin en ufak bir sey yok. Seni cok iyi anliyorum, endiselerini de tahmin edebiliyorum ama orada beraber kalma ihtimalinin oldugu kisilerin sana verecekleri maksimum rahatsizlik normal ev arkadaslarinin verebilecekleri rahatsizliklardan oteye gecmeyecektir. Muzik sesi, gurultu vs. Turkiye'de gazetelerde okudugumuz cirkin seylerin basina gelme ihtimali neredeyse yok denecek kadar az. Ama herhangi bir durumda supervisor inla aninda temasa gecer isen oncelik hakkini mutlaka bayana verecektir. En azindan bizim sirketimizde boyle. Umarim endiselerini biraz olsun giderebilmisimdir. Dedigim gibi isvereninle temasa gec mutlaka ve guzel bir sekilde durumdan bahset. Eminimki elinden geleni yapacaktir.![]()
bnde orlandoya gıdıorum bnm kalcam evde karısık olacakmıs...
ayrı gayrı olurmu yav hep beraber gül gibi geciniriz,gerçi kızlarda cadı olur evde hiç cekilmezler yav...![]()
inşallah olumlu sonuç gelir sonuç gelir gelmez yazıcam buraya
mavi yeşil bende florida-destine gidiyorum valla öyle bir seçeneğin olmadığını duydum tabi benim için sorun değil amayinede sormanda fayda var
İspanyol Pansiyonu filmini izlemeni öneririm maviyeşil..
Orda da Erasmus ile Avrupa'nın dört bir yanından İspanya'ya giden ve bir evi paylaşmak zorunda kalan 6-7 gencin hikayesi anlatılıyor ki bunlar da kızlı erkekli ve ortamları süper..
Biraz tedirgin olman normal ama sonuçta bir erkekle tek başına kalmayacaksın..Yanınızda başkaları da olacak ve bir sapkınlık durumunda hemen müdahale edilebilir.
Ayrıca oraya giden hemen herkesin de senin gibi aklı başında üniversite öğrencisi olacağını unutma.![]()
işverenden cevap geldi kalacağmz yerde odalarda banyo olckmş ve sadece kız yada erkek olckmş odada mutfak ortak kullanımmış diğer odalarda erkek olabilirmiş bunu engelleyemeyz demişler bu tip biyerde kalan var mı daha önce
Bahsettiğin şey şu anda forumda gezen erkeklerin %90'ının büyük bir hevesle istediği sistem. Türkiye'de kız-erkek karma öğrenci evleri var mı? Kimse kalmıyor bildiğim kadarıyla. Niye Amerika'ya gidince bundan teviz veresin ki? İşverene baskı yaparsanız evinizi kız yurduna çevirebilir. Üstelik 6 kişisiniz. Bence kabullenmeyin durumu.
Amerika'da sokaklar da kızlı erkekli ama maviyeşil, bunu ne yapacağız peki? Çalıştığın yerde de büyük ihtimalle erkekler olacak. Ki geçen yaz bir kızla tanışmıştım , erkekli kızlı kalıyorlarmış ve çok iyi arkadaşmış hepsi ki o evde kalan erkekler bu kızları benim gibi ( yani yeni tanıştığı- tehlike doğurabilecek ) erkeklerden de koruyolarmış.![]()
Yani diyeceğim o ki, WAT bir amelelik programının yanısıra, bir sosyal prgramdır da ayrıca. Her kesimden, her cinsiyetten insanla diyalog halinde olursun. Amaç bu zaten. Ha bu ev durumunu kafanda çok büyüteceksen gitmemeni tavsiye ederim![]()
oraya gittkten sonra değiştirebilir mi acaba bu durum yoksa bide şirketm yerine kendim mail atsam
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks