arkadaslar hala bilet alamayan varmı
arkadaslar hala bilet alamayan varmı
var tabii turka.profildeki Hava Yolu Şirketi: kısmına bakabilirsin..
1 ay'a yakın kaldı ne vize ne uçak bileti hiç birşey yok daha elde![]()
aynen watken napıcaz bılmıyorum bıletı onlıne mı alıcaksın hangı sıteyı tercıh edıyorsun
bende daha vize ve bilet yok.
indirimli öğrenci bileti konusunda biletnoktası.com u tavsiye ederim uygun fiyata direkt uçuşlar var![]()
bende sizdenim =) daha bilet de yok vizede.. bekle durr)
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
bende de ne bilet ne vize var hatta DS bile yok halim yaman benim...
acikcasi tum siteler ayni tarifeleri veriyor,bu yuzden acele etmeyin gec kalmadiniz ya erken ya da gec almak lazim kanimca.
Ben de bileti alamadım. Vizeyi bekleyenler kervanındayım![]()
Bilet almak için 20sindeki vize görüşmesini bekliyorum.Bu arada ds hala gelmemişBakalım 20sindeki görüşmeye ds ile girebilirsem ve vizeyi alırsam 27sine bilet alıp gidiyorum kısmetse.Önümüzdeki 10 gün baya heyecanlı geçecek
Geldi-gelmedi,gelirse vize alacak mıyım-alamayacak mıyım,alırsam 500$ lık bilet kalacak mı
Rezervasyon da yaptırmadım,british biletleriyle kumar oynuyorum!
ben de bugn vizeden onay aldım, yarın gelir herhalde pasaport.. ucak bileti bakmaya geldi sıra.. trek turizmden ucuz bisiler ayarlanabilir mi.. yoksa orası pahalı mı kacıo bilginiz var mı..
Hayirli olsun arkadaslar. Darisi diger bekleyen arkadaslarimizin da basina.
Sağolun arkadaşlar sizlerinki de hayırlı olsun
Bekleyen arkadaşlar için umarım hayırlısı olur.
bi ton adam var bende almadım
Wat
Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım.Ben bu uçak bileti işinden tam anlamıyorum şimdi şirketim bana 670euroya uçak bileti ayarlamış virgina havalimanına.Bu tek gidiş fiyatımıdır?Ne aktarmadan haberim var ne başka birşeyden.Daha uygun fiyata bulunabilir mi acaba?
670 euro gidiş dönüştür![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaslar bende sitede yeniyim ama vizeyi mayıs basında aldım alaskaya gitcem ama uygun ucak bileti bulamadım bakalım ne kadar daha surecek bu ucak bileti isi :SSS
Hala bilet almayanlar. Expedianın sitesinde 1000$ şeklinde geçen uçaklar swiss airlinesin kendi sitesinde daha uygun. Gerçi kendin sitesinde de ilk başta uygun değil çünkü dönüş uçağını otomatik business class veriyor onu economy saver seçince fiyat 1300TL oluyor. Sitenin print screenini koydum. Yanlış da çevirmiş olabilirim. Bir bakabilir bilet almayanlar.
tamam hocam hemen bakıyorum
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
kolay gelsin inşallah sorunsuz gidersin.
benim en geç haziran 15de usa de olmam lazım ama benim de biletim yok. vizeyi alabilsem bileti hemen temin etmek istiyorum ama vize görüşmesini yapamadığımızdan bileti alamadık. şirketime sordum ne kadar fiyatı olur biletin dedim. 850 euro gibi bi rakam söylediler. bana çok fazla geldi. north carolinaya gidicem. sanırım en yakın havalimanı virgina da. newyorka uçsam ordan greyhoundlarla north carolina ya geçsem daha ucuza gelmez mi dedim. hem usa e ilk defa gideceğimden hem tek başına olduğumdan hem de bayan olduğumdan kendimi riske atmamamı söylediler. napabilirim ben?
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)
Bookmarks