Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 12voip ile sınırsız konusma.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Türkiye'den Amerika bedava ama birçok kişide sabit hat olmayacak. Gidince ordan cep telefonu alacaksınız. 3 ay kullanacak olduğunuz için sözleşmeli(faturalı) telefon almayıp, kontörlü telefonlardan alacaksınız. Amerika'da sizi aradıklarında dahi kontör düşer. Yani gelen aramalar için de para ödersiniz. Bu durumda 1 cent diye gördüğün şey olur sana 10 cent.

Tüm bunların sonucunda sizi imzamda bulunan en ucuz görüşme konusuna bekliyorum. En ucuz diyorsam en ucuzdur. Ben yaş tahtaya basmam.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'den Amerika bedava ama birçok kişide sabit hat olmayacak. Gidince ordan cep telefonu alacaksınız. 3 ay kullanacak olduğunuz için sözleşmeli(faturalı) telefon almayıp, kontörlü telefonlardan alacaksınız. Amerika'da sizi aradıklarında dahi kontör düşer. Yani gelen aramalar için de para ödersiniz. Bu durumda 1 cent diye gördüğün şey olur sana 10 cent.

Tüm bunların sonucunda sizi imzamda bulunan en ucuz görüşme konusuna bekliyorum. En ucuz diyorsam en ucuzdur. Ben yaş tahtaya basmam.
    arandığımız zaman bizdende kontür alındığını yazmışsınız.bi yerde okumuştum(belki sizin konudada olabilir) iki farklı seçeneğimiz varmış alabileceğimiz.birinde dediğiniz gibi biz arandığımızdada kontür gidiyor diğerinde kontür gitmiyordu.sözleşmeli almadığımızda herhalikarda kontürmü gidiyor?alternatif bir seçenek yokmu?sonuçta önerdiğiniz seçenekte çok ucuz sayılmaz.hele böyle bedava alternatifin yanında

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks