alla alla bilmem öyle bişi demedi bize firma.. belki o da bilmiyodurinşallah yoktur öyle bişi ya bi daha uğraşamam iş seçimiyle falan ... firma da uniwe.. diye başlıyo.. bilmiyorum yazmak doğru mu reklama mı girer
![]()
Slm millet bende bu yaz cedar point kodakta fotografcıyım inşallah..ama henüz vize görüşmesine gitmedim vede uçak sorununu halledemedim((başka fotocu varmı yaa aramızda.....
bilet alanlar ne kadara we nerden aldılar acaba ? bı de cleweland a aldınız dımı?
merhaba ben de bir arkadaşımla kodaktayım şimdilik öyle görünüyo... salı günü iş sözleşmesi gelecekmiş red yemediysek birlikteyizbiz biraz geç başvurduğumuz için kabul etmeyebilirlermiş ki inşallah olmaz öyle bişey
ben de aynı şekilde daha elde ne vize var ne uçak bileti...
Konu gizopy tarafından (26-04-2009 Saat 07:43 PM ) değiştirilmiştir.
merhaba arkadaşlar bende uzun zaman oldu nete giremedim kusura bakmayın.
ben 5 haziranda gidiyorum arkadaşımlar delta havayolları ile 600 euro ya bilet bulduk cleveland a gidiş dönüş te direk newyorktan...
aynı uçakta olabilir miyiz acaba sen hangi havayolları ile gidiyorsun????
bende cleveland a gidiyorum ama cedar da calışmıcam biritsh ten gidiş istanbul londra cleveland dönüş nyork londra istanbul olarak baktım ve buldugum rakam 630 dolar... ayrıca thy ile 600 euro ya buldum direkt ucuşş...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
abi eger ille gider gitmez netten iletişime geçmem gerek diosan laptopunu almalısın.orda wireless ler war.internet odası gibi bi yer yok. bi yer war ama aciip dandik. bizim en dandik net kafe bile 10 basar orayazaten orda 1 ay sonra kendi laptopunu alırsın. ama ille görüşmem lazım dersen götür laptopunu.başka türlü nete girme şansın yok
recreation center var orada bulabilirsin internet. fakat park içindeki yurtta kalıyorsan belli saatlerde kalkan otobüslere bineceksin ve öğlen 1 gibi açılıyordu sanırım orası. parkın içinde de girişe yakın yerde sarı bi kafeterya var içinde 3-4 tane bilgisayar var interneti olan. kullanmak için bişey almana da gerek yok gir direkt kullan çık kısa işler için uygun ama buralar. mail atman gerekiyosa filan. park içindeki yurtta da wireless var zaten eğer laptop varsa sorun yok.
arkadaşlar park dışındaki yurtta wireless var mı? hani haftalık 32 $ lıkta. bir de o yurtta yemek pişirebilceğimiz mutfak var mı?
ya herşeyi bi kenara bırakın bu domuz gribinde ohio'da da 2 vaka görülmüş,ne ypmayı düşünüosunuz şua saatten sonra insn vzgeçmek istemio ama,tedirgin etmio da değil yani!!
Gizopy sen ne zaman gidiyorsun bilete baktınmı..ya birde cedarda konaklama 30 dolar yazıyor ama bızım sozlesmede 43 dolar dıye yazıyor...10 doların önemi yok ama acaba farklı biyerdemi ki bizim yurt)buarada senin sözleşme gelmedi mi henuz benimki geldi imzaladım gidiyorum 10 hazıranda inş
)birde goruntulu mulakata girdim yaa amerikada ki sponsor firmayla konustuk zorla aldırdım kendimi
)
bende bu yaz cedrdayım ama ben 8 hazııranda bınıyorum keske aynı ucakta yada aynı gun olsaydı ordan beraber gıderdık..
17 haz. randa aliatalia ile uçacak olna vr mı chikago ' ya??
arkadaşlar daha önce de sordum cevap alamadım. 32 $ lık yurtta mutfak var mı?
ve wireless sadece recreation center da mı var? ayrıca bu yurtta güvenlik iyi mi, mesela laptop u bırakıp çıkcaz falan ???
17 Haziran'da İstanbul'dan kalkan ve Newyork aktarmalı Cleveland'a gidecek olan Delta havayolları uçağında olan var mı? Sweeper işiyle ilgili bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.
mutfak var. recreation center da zaten direkt internet bağlı bilgisayarlar da var. park içindeki yurtta -namı diğer cedars da tabi kızlarınki gold da - wireless vardır. ama bunlar odalardan çekmez (yani çoğu odadan çekmez) şans işi. wireless odası gibi bi yer. ama zaten gayet işini görür. anlatırken özledim valla. yurt konusunu da fazla kafanıza takmayın iki taraf da güzel. mutfak olması ayrı bi güzellik olabilir ama park içindeki yurtta mikrodalgada kurufasulye yapanlarımız bile vardı.
güvenliğe gelince o senin oda arkadaşlarına bağlı. sanmıyorum birşey olsun en azından çevremde öyle çalınma gibi bişeye rastlamadım. yani biz bırakırdık laptopları.
ayrıca gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler.
ender sen ne zaman gidiyorsun _? yada gidcekmisin_?
yok gitmiyorum. wat defteri kapandı sayılır benim için ..
Cleveland'da bir gecelik kalacak yer arıyorum. Hopkins'e akşam 21.45 veya daha geç varacağım. Sabahki otobüsü beklersem bir gecelik yer bulmam lazım. Treni kullanmamı öneren var mı?
yaa bizde o saatte varcazz ama açıkcası havalanında klmayı planlıoruz
arkadaşlar çok çok 3-4 kişi birleişir taxi ile gidersiniz...ayı tarihte aynı saatlerde belkide aynı uçakta bikaç türk vardır muhakkak...
Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)
Bookmarks