Arkadaşlar ben biraz yurtlar ve uçak biletleri hakkında bilgi paylaşmak istedim. Önce yurtlardan başlayayım Cedarda sizinde bildiginiz gibi iki yurt seceneginiz var 16 ve 32 dolarlık. 16 dolarlık olanlar parkın içinde 32 dolarlık olanlar ise parka 5 dk mesafede. sürekli rink servisleri var.16 dolarlık yutlarda konfor kesinlikle arramayın sadece yatıp uyumak için. Bi arkadas yemek yaparız fln demiş... walla sadece hayallerde kalır çünkü ocak yok

elektirkli ocak kullanmakta yasak

ama 32 dolarlık yurtlarda apartlar var orda var ocak.oranında tehlikesi güvensiz oluşu. mesela benim 2 ipod touch um ve bi foto makinem çalındı

32 dolarlık ra yurt tarzı secenekte var klimalı,klitli dolaplı ve cidden 16 dolarlıga göre cok daha ii secmek icin sebebi çok yani. Ucak biletine gelince grup indirimi gibi bişey yapmıyo firmalar fiyat neyse o. ben 15 haziranda chicagoya ucup oradan otobüsle gececeğim chicago büyük yer oldugu için daha ucuz bilet bulma ihtimali cok. su an ben 633 euro ya buldum mesela buna bide 75 dolar chicago sandusky otobus ekledikmi tamamdır

eger 15inde gidecek arkadaslar varsa beraber gidebiliriz..
Bookmarks