snowwhitetr Nickli Üyeden Alıntı
valla dostum six flags de amirler uyuzmuş diye bir genelleme yapmak doğru değil bence o sansa kalmış bir sey. Herkesin kişiliği farklıdır. Bu kadar ayrıntıya girip incelersen programdan zevk alamazsın. Daha gitmeden işin olumsuz yönlerini görme. Kendini öle sartlandırma. Dediğim gibi orada iyi günlerinde olacak kötü günlerinde. Tıpkı burda olduğu gibi. Burdaki hayatında herkes ya da herşey mükemmel mi? Orda da bir fark olmayacak. Para konusuna gelince. Ben yemek bölümünde ve ride operater olarak çalıştım. Çok da zevk aldım. Ben sadece Amerikaya gideyim para kazanayım diye düşünürsen hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Six Flags orta derecede bir ücret verir. Sanslı isen overtime yapar fazla çalışırsın ve ona göre de fazla para alırsın. Söle bir durumda var para ile ilgili. Kazandığın paranın sana yetip yetmeyeceği senin kişiliğinle ve yapınla da ilgili. Mesela farz edelim bir milyar maaş alıyorsun türkiye de. Kimisi bu milyarın hepsini harcar kimisi ise bir kısmını harcar bir kısmını biriktirir. Yaşam tarzın, isteklerin var işin içinde. Paranın yetip yetmeyeceği tamamen sana bağlı bir sey.
Bookmarks