Work and Travel
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: six flags..Hangi sirket gonderiyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Elbette ki otobus var. Ama malesef buradaki gibi 15 dk da bir kalkan cinsten degiller. Mesela biz oradan gecenin bir vakti eve gitmeye kalkinca 1 saat otobus bekledik, ayrica sonra da 1 saat kadar daha aktarma otobusunu bekledik sonra da trene binip eve gittik vs. Ama benim bildigim six flags great adventure konaklama sagliyor park icerisinde. Zaten benim demek istedigim de bos gunlerde zorluk cekebilme ihtimaliydi. Family fun kismina gelince de, six flagsta da family yeri var ancak biraz buyukcesine bir yer oldugu icin orasi siritiyor biraz. Benim demek istedigim bazi eglence parklari sadece "family fun" yerleri, oralardan uzak durun. Coluk cocuk kafayi yiyordum ben az kalsin. Sakin ha..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı betterharbor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette ki otobus var. Ama malesef buradaki gibi 15 dk da bir kalkan cinsten degiller. Mesela biz oradan gecenin bir vakti eve gitmeye kalkinca 1 saat otobus bekledik, ayrica sonra da 1 saat kadar daha aktarma otobusunu bekledik sonra da trene binip eve gittik vs. Ama benim bildigim six flags great adventure konaklama sagliyor park icerisinde.Family fun kismina gelince de, six flagsta da family yeri var ancak biraz buyukcesine bir yer oldugu icin orasi siritiyor biraz. Benim demek istedigim bazi eglence parklari sadece "family fun" yerleri, oralardan uzak durun. Coluk cocuk kafayi yiyordum ben az kalsin. Sakin ha..
    ustacımz affına sıgınarak surayı biraz daha acarmısın:Zaten benim demek istedigim de bos gunlerde zorluk cekebilme ihtimaliydi. birde sence girmeliyim 6flaga veya daha işler varmıdır njde?simdiden sagol

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Six Flags

Alıntı betterharbor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette ki otobus var. Ama malesef buradaki gibi 15 dk da bir kalkan cinsten degiller. Mesela biz oradan gecenin bir vakti eve gitmeye kalkinca 1 saat otobus bekledik, ayrica sonra da 1 saat kadar daha aktarma otobusunu bekledik sonra da trene binip eve gittik vs. Ama benim bildigim six flags great adventure konaklama sagliyor park icerisinde. Zaten benim demek istedigim de bos gunlerde zorluk cekebilme ihtimaliydi. Family fun kismina gelince de, six flagsta da family yeri var ancak biraz buyukcesine bir yer oldugu icin orasi siritiyor biraz. Benim demek istedigim bazi eglence parklari sadece "family fun" yerleri, oralardan uzak durun. Coluk cocuk kafayi yiyordum ben az kalsin. Sakin ha..
    BİŞEY SORCAM BU EVE GİDİP GELME MESELESİNİ OTOBÜS DIŞINDA NE ŞEKİLDE HALLEDEBİLİRİZ ORDA?BEN GREAT ADVENTURE DA ELENCELİ VAKİT GEİREREK KONAKLAMA YAPACAIMI DÜŞÜNMÜORUM,ORANIN BELLİ KURALLARI VARDIR DIŞLINA ÇIKAMAZSIN MESELA İŞTEN IKIP SAHİLE YAKIN Bİ YERLERDE KALMAK İSTİYORUM BUNU HALLETMEK İÇİN PARKIN AYARLADIĞI BİR SERVİS YA DA OTOBÜS YOK MU?ARABA KİRALASAK?OTOBÜSLE O ŞEKİLDE ÇEKİLMEZ SANIRIM

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks