Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iphone

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Bestbuy'dan alamazsın. Sözleşmeli satıyor onlar. Kilit kırma işlemini kendin de yapabilirsin.

@memetcetinkaya
    Senin jDownloader kullanacak kadar bilgin olsaydı, biz iphone almayacak kadar cahil olmazdık.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

[QUOTE=faruk;63258]Bestbuy'dan alamazsın. Sözleşmeli satıyor onlar. Kilit kırma işlemini kendin de yapabilirsin.

ee nerden alıcam peki

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bestbuy'dan alamazsın. Sözleşmeli satıyor onlar. Kilit kırma işlemini kendin de yapabilirsin.

@memetcetinkaya
    Senin jDownloader kullanacak kadar bilgin olsaydı, biz iphone almayacak kadar cahil olmazdık.
    ) peki senin o programin bilgisayarinda herhangi bir dosya unuttugun zaman o dosyani dunyanin neresinde olursan ol almani saglaabiliormu? yada bilgisayarindaki oyunu wifisi olan biyerde sikildigin zaman oynamani? yani ben size en kolay ornegi vermek istedim insanlari bilmediginiz bir konuda yanlis yonlendirmeyin die yani iphoneda ister mms gonderirsin ister istedigin uzunlukta video cekersin ister monopoly simcity realsoccer gibisinden oyunlar oynarsin istersen evinin disindan bilgisayarindaki pyunu such as football manager 2009 istersen darbuka calarsin ister gitar efkarlaninca bira icebilirsin telefonunda sonra pdf dosyasi gonderirisin sinavda slaytlardan kopya cekersin;$$$ daha ne eksik onu sorun soleyim
    LIVE IS LIFE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ) peki senin o programin bilgisayarinda herhangi bir dosya unuttugun zaman o dosyani dunyanin neresinde olursan ol almani saglaabiliormu? yada bilgisayarindaki oyunu wifisi olan biyerde sikildigin zaman oynamani? yani ben size en kolay ornegi vermek istedim insanlari bilmediginiz bir konuda yanlis yonlendirmeyin die yani iphoneda ister mms gonderirsin ister istedigin uzunlukta video cekersin ister monopoly simcity realsoccer gibisinden oyunlar oynarsin istersen evinin disindan bilgisayarindaki pyunu such as football manager 2009 istersen darbuka calarsin ister gitar efkarlaninca bira icebilirsin telefonunda sonra pdf dosyasi gonderirisin sinavda slaytlardan kopya cekersin;$$$ daha ne eksik onu sorun soleyim
    Sırf kopya çekmek için alınır. Sınavda sıra üstüne koyuyorum. Yukardaki tuşa basınca hemen siyah oluyor tel. hepten kapalı gibi Sonra yine tek tuşla açınca kopya direk önüme çıkıyor iphone sayesinde az dersten geçmedim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@memetcetinkaya
    gerek yok böyle laflara . herkes bildiğini anlatmaya çalışıyor.

bilgiler için teşekkür ederim,eksik olmayın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)