evet arkaşlar Mersin üni. den her ne kadar çok az talep de olsa belki bu forumdan da birileri vardır diye umaraktan konuyu açtım. varsa bizim buralı arkadaşlar geçelim irtibatael ülkesinde yalnız olmayalım
wat'cı gençlik neredesiniz
![]()
evet arkaşlar Mersin üni. den her ne kadar çok az talep de olsa belki bu forumdan da birileri vardır diye umaraktan konuyu açtım. varsa bizim buralı arkadaşlar geçelim irtibatael ülkesinde yalnız olmayalım
wat'cı gençlik neredesiniz
![]()
bi tane bile mersin üniversitesinden adam yok mu yaw koca forumda![]()
var quemma. ben bu sene alaskaya gidiyorum.sen?
slm 2009 için alaskaya gıdıorm mersın cevre muhendıslıgındeyım varmı alaskaya gıtcek unıversıteden ??
ooo 2 kişi cıkmısyalnız ben gecen yıl yazmıştım bunu
bu yaz tekrar alaska düşünüyorum ama karar veremedim
alaska da it gibi calısıp 20 gün filan california da catır catır yemeyi düşünüyorum parayı
var mı böyle bi planda benle araba kiralayip gezmeyi düşünen
![]()
Mersin Üniversitesi yok ama Erciyes'de okuyan Mersinli var olur mu![]()
quemma sen hangi bolumdesın hangı sehır dusunuosn kayıt felan yaptırdınmı ben cordova ya gtcem yuzde 90 onumuzdekı ayda konsololuga gıdıyorum sen ne durumdasın ,araba işide olur bnm bi arkadasm daha var bnle gelen hatta kiralamayı bırak satın alırız :-))
İngilizce öğretmenliğindeyimvalla benim gidecegim şirket belli geçen yıl gittigim şirketle gidecem fakat daha kayıt yaptırmadım kararsızım ya
ama giderim galiba bu gazla
gidersem de peterpan kingcove olabilir başlangıc için yada direk kodiak da geçen yıl calıstıgım fabrika da 2.5 ayı tamamlayabilirim. iletişime geçelim
![]()
ben seni tanıyorum galiba ya ismin ayhanmi??
noldu yanlıs bişimi soledım ing bolumu oldugunu soleyınce ing bolumunden gelecek olan bırısı ıle tanısmıstım o yuzden ısmını sormustum
bende osman ck memnun oldum ,ayhanla adanada ozman bürosunda karsılastk ben kayıt yaptırırken oda arkadasını kayıt yaptırıordu o da bu sene cordovaya gidiyormus yani ole duymustum msn burda yazılmıor heralde ama oonur33 eklersen konusalım kımse yk valla gidenlerden bulmusken senı senınde fıkırlerını alayım :-) msnin sonu klask zaten :-))
beyler bende varım beni de unutmayınben new york, lake george ye gidiyorum... mersinde kamu yönetimi bölümü okuyorum...
bende turizm işletmedeyim.
maine ye gidiyorm..
Uyar bana...ama kayseride güzeldir ya alısamadın mı
bölüm ne senin
işte herkese kendi memleketi yani...
sınıf kac senin ing edebiyatta arkadsm cok orda..
yenisin daha..![]()
bende warım mersin ünw. dennew york buffalo ya gidicem warmı geleeenn :P
var new york aktarmalı alaskaya gıdıorm bnde 16 haziran-18 haziran ve 24eylul -30 eylul tarıhlerı arası new yorkda kalacagım :-) bolumun ne ben cevre muhendıslıgındeyım mersinden
kamu yön. 3 haziranda gidioz bz snftan bi arkdşla
bileti aldınmı ben 18mayısa kadar rezerve ettım 17snde alcam en gec sen aldınmı ben brıtısh aırlınes den 468 euro ya istanbul new york gds gelıs ayırttım
aldm bileti bnm de british hemen hemen aynı fiyat. sen alaskayamı gidiodun. hangi şirketle gidiosun bide, mersinde yok daa
alaska evet ozmanla gıdıorm adanada subesı varya
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks