Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haftada 8$ dan 40 saat çalışarak Verdiğimiz Parayı Nasıl Çıkartıcaz ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Şirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danışman

Tecrübe Puanı
    18

ingilizcen ii ise hotel,restorant ve satış işleri ii oluo.eyalet secerken de vergi oranlarına,hayat pahalılığına,özellikle konaklama şekline dikkat etmelisin.ben 2005te Washington,DC deydim.Cok pahalı bi yer.Gerci evimiz Virginia,Fairfaxteydi.Burasıda Virginia'nın en zengin ve pahalı semti olduundan kira ve ulaşım bedelleri belimizi bükmüştü.2006da Utah'daydım.Küçük bi yer ama en azından ucuz hem o kadar sıkıcı da diil yani sonuçta nereye gidersen git senin için yeni bi yer.Kesfedicek yer cok oluo.Bi zaman sonra bayabilio ama para biriktirebiliosan ideal bi yer.Sonucta travel kısmında gezersin bol bol paran olduktan sonra.Para olmadıktan sonra NYda CAda olsan ne yazar?

hemde ben abi diilim ablayım:P

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı borders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingilizcen ii ise hotel,restorant ve satış işleri ii oluo.eyalet secerken de vergi oranlarına,hayat pahalılığına,özellikle konaklama şekline dikkat etmelisin.ben 2005te Washington,DC deydim.Cok pahalı bi yer.Gerci evimiz Virginia,Fairfaxteydi.Burasıda Virginia'nın en zengin ve pahalı semti olduundan kira ve ulaşım bedelleri belimizi bükmüştü.2006da Utah'daydım.Küçük bi yer ama en azından ucuz hem o kadar sıkıcı da diil yani sonuçta nereye gidersen git senin için yeni bi yer.Kesfedicek yer cok oluo.Bi zaman sonra bayabilio ama para biriktirebiliosan ideal bi yer.Sonucta travel kısmında gezersin bol bol paran olduktan sonra.Para olmadıktan sonra NYda CAda olsan ne yazar?

hemde ben abi diilim ablayım:P
    hehe peki abla olsun...

benm bi ark yada abim şu an amerikada onunda bana yazdıklarını buraya yazmak istedim..

"merhaba abicim
    ben work and travel la basvurdugumda new york istemistim ama new york cok pahali oldugundan washington dc de is bulmustum,ali yazin geliceginden yazin guzel gecicegi bi yer olsun,east coast veya west cost yani,veya buyuk bi sehir olsun,mesela chicago,nyc,san francisco,L.A,boston massachussets de iidir,washingtonda guzeldir,buraya gelirsen bende yardimci olmaya calisirim ama sana benden tavziye sakin orta amerika falan dusunme
    calisacagin yer mutlaka konaklama saglasin,ev bulmakla falan hic ugrasma
    is tercihi yapmadanda yine bi mesaj bana ok
    hadi kolay gelsin iyi bak kendine"

2. side var..

"yok abicim estagfurullah
    ben cankurtaranlik yaptim,cok mukemmel bir isti,dunyanin en kolay isi diyebilirim sana,butun gun guneslenerek para kazaniyorsun,can kurtaranlik bulursan kacirma
    mc donalds vb lokantalardan vede insaatlardan uzak dur
    amusement parklarda fena degildir
    son tavsiye philedelphia yi aklindan bile gecirme"

eee yorumları gorelim...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks