arkadaşlar amerikada lüks araçlar ne kadardan kiralanıyor mesela mustang 2007 model yada ferrari gerçi ferrari biraz yüksek kaçar sanki honda s2000 ??????????????
arkadaşlar amerikada lüks araçlar ne kadardan kiralanıyor mesela mustang 2007 model yada ferrari gerçi ferrari biraz yüksek kaçar sanki honda s2000 ??????????????
son model mustang kıralamıstım gunluk 67 dolara ama luks araba ıcın onceden rezervazyon yaptırman gerekır ferrarı bulamamıstım ama ferrarıden daha guzel lexus lar var orda
mustang 67 dolar...denemek lazım =) Peki mustang 67 model ne kadardır ?
Wat
arkadaşım ferrari heryerde ferrari , american arabası olmadıgı için yani türkiye america deişmiyor , ferrariler kiralanmaz ancak rüyanda o daaaa belkiii![]()
paranın açamayacağı kapı yoktur
http://www.gothamdreamcars.com/new-y...30-rental.htm#
ya beyler türkiyede bile ferarri kiralanıyor ama 1200 euro![]()
okadarını bende biliyorum arkadaşım oyüzden türkiye america bişey deiştirmiyor dedim , arkadaşın verdigi sitede günlügü 1450 dolarmış sonra sadece 100 mile gidebiliyormuşsun ve 100 mile i geçersen mile başına 2 dolar artı ödüyormuşsunn, sen bu arabayı hadii diyelimm kiraladınn sonra arabayı park ederken biryere sürttün çizildii eee napacaksınn ben onu sorarım sanayeni bi ferrari çalışıp alırsın artık, o yüzden hayall yemez birazz
![]()
tabi cnm para kapıyı açmaktadır...kiralanırlığı linkde görülmüş... motorun sesini dinlemek biraz yeter...
Wat
o daa imkansız adama ne diyeceksin bir deneyim yaa saglammıymış(Ferrariden bahsediorsun) ona göre kiralıcam mı diyeceksinnn???genelde arabayı sana kiraladıktan sonra getiriyorlar parayı verdikten sonra yani
![]()
ya belki saatlik kiralarlar yav.
1450$/24=60$ bn valla 100$ bile veririm bi saatine yaparlar bi kıyak yav öğrenciyim abi derim...![]()
95model ford neyinize yetmiyo ya![]()
Mehmet Harikalar Diyarın'da diye kitap yazarım ben. Nasıl bir fantezi dünyasında yaşıyorsun? Restoranda hesap ödeyemeyenleri bulaşık yıkamaya götürürler de, arabanın bşaına bişey gelirse size bir zararı olmaz merak etmeyin. Insurance diye bir şey var. Zaten bu arabaların kaderi teslim ettikleri müşteriye bağlı olsaydı, arabayı kiralayacak adamdan banka hesap cüzdanı, 6 aylık maaş bordrosu, adliye sicil kaydı, vukuatlı nüfus kayıt örneği isterlerdi.
Öyle değil mi?![]()
10 kişi kiralar 10 mil 10 mil binilir varmı dahası :P
şu anda bir stres seziyorum forumda genel olarak sadece bu konu adına değil..sanırım ds stresi diye adlandırıyorum bunu...
Stressiz günler
Wat
bu arada arkadaslar ben gecen yaz bu araclardan kiralamayi denedim ancak bana 25 yas altina kiralamadiklarini soylediler iki farkli firmaydi tam hatirlamiyorum adlarini.arabalari gorup girmistik sormaya ama iste buyu de gel dediler![]()
![]()
arkadasim zaten sen araba kiralarken kredi kartin yoksa kiraliyomiyorsun neden?? sen kredi kartini veriorsun onlar herhangi bir soruna karsilik kredi kartindan simdi net parayi hatirlamiyorum yaklasik bir 300 dolar para olmasi gerekiyor hesapta sonra sen arabayi kiralarken arabanin etrafinda gorevliyle 3 tur atiyorsun arabanin ciziklerine bakiorsunuz adam sozlesmede bir bolume cizikler nerdeyse isaretliyor sonra arabayi getirince arabayi kontrol ediyorlar bakiorlar cizik bile varmi diye?? yoksa arabayi carpisan araba gibi kullan olurmu ole.
Tabiki çarpışan araba gibi kullanmıyorsun ama aracın başına bir şey gelince yüzbinlerce doları sana ödetmiyorlar. Sözleşmede belirli bir ceza illaki vardır ama kiralayan şirkette kaskosunu yaptırmıştır bu araçların. Araç pert bile olsa onlar parasını alır.
bnce adamlar sozlesmede tamir suresi boyunca aracı kiralayamadıklarından o sürede sana para odeme gibi bir madde bulundururlar...
Evet dedigim gibi sen yüklü bir para ödersin yani kiraladıgın şirket ödemiyor zaten sana baştan soruyorlar 3 çeşit sigorta var 1 arabayı sigortalayabilirsin 2 eger birine çarparsan yaralarsan onunla sigrta ilgileniyor 3 kendini sigortalıyorsun ,, şimdi net hatırlamıyorum ama ben ilk kiraladıgımda korkup arabayı sigortalatmıştım bunun için baya bi para ödüyorsun ki ferrarinin sigortası artık nekadardır düşününama sonrakilerde hiç sigortalattırmadan kiraladım arabayı ,
memetcetinkaya arkadaşımız sanki bu işin içinde gibi konuşuyor![]()
Arkadaşlar fiyatlar çok yüksek gerçekten, watçılara göre değil
Ama benden bir fikir,
Arabanın içine binip, foto çektirebilirsiniz. (Tr'de de olur ama USA'de daha kolay olacaktır)
Bu arada 750 $ - 1000 $ civarındaki bahsettiğimiz arabalar için fotosu olanlar var mı, nasıl birşey.
Konu roboelektronik tarafından (02-05-2009 Saat 03:19 PM ) değiştirilmiştir.
corvette lerin kiraları ne kadar bilen var mı??
Ortalama bır corvette i yanılmıyorsam 100-150 dolar arasında kiralarsın,amerikan arabası çünkü,mustanglerde öyledir mesela,avise gidip bir mustange ilgiyle bakarken görveli bayan isterseniz bunu alabilirsiniz demişti,ben nasıl olur ya diyemeden,ford focusla arasında günlük sadece 15 dolar fark ediyor dedi![]()
escalade - 349
f430 - 2000
hummer - 299
bmw 335ci - 345
650 ci - 499
corvet - 299
l. gallardo - 2000
range sport - 399
mercedes s 550 - 499
cls cabrio - 450
copper s - 99
p. cayyn gts - 399
günlük fiyatlar![]()
ulan bi gunluk te olsa su corvet'i kiralamak lazim burada binmemiz imkansız zati...
Ben de cok istiyordum ve hala istiyorum söyle saglam bir arabayı 1 gün de olsa kiralayıp keyfini cıkarmayı. Ama corvette, mustang vs hem kira bedelleri fazla hem de 25- e kiralamıyorlar. O yüzden ister istemez vazgecmek zorunda kalıyorsunuz. Simdilik Dodge Charger kiralamayı düsünüyorum. Günlüğü de 67$ 25 altı ücreti ve hersey dahilSüper bir araba diyemem corvette mustang ile kıyaslayınca ama min 2.7lt 180bg, veya 3.5lt 250bg, 5.7lt 425bg secenekleri var. Umarım Enterprise da bunlardan 3.5 veya 5.7lt olanı vardır
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks