faruk anlamamissin benim dedigimi. arkadas 500000 ogrenciden birkac yuz kisiye burs veriliyor diye bir dernegi sucladi ben de dedim ki bu bursu vermiyor diye birini suclayacaksak bu hukumet olmalidir...
faruk anlamamissin benim dedigimi. arkadas 500000 ogrenciden birkac yuz kisiye burs veriliyor diye bir dernegi sucladi ben de dedim ki bu bursu vermiyor diye birini suclayacaksak bu hukumet olmalidir...
Az kişiye burs verdikleri için suçlamadı kimseyi. Sadece abartıldığı kadar fazla kişiye burs vermediklerinden bahsetti. Yani KYK kapatılmış, binlerce öğrenci açıkta kalmış gibi haberler yapılıyor.
Arkadaşın söyledikleri doğru bence. CHP'nin başvurusuyla yapılan kanun değişikliği ile belediyelerin burs vermesi yasaklandı. Sırf İBB'nin burs verdiği 50.000 kişi vardı. Bu haberleri nedense göremedik medyada.
Tavsiye vermek haddim değil ama herkese şunu söylüyorum :
İster solcu olun, ister sağcı; ister komünist, ister emperyalizm yanlısı; mutlaka alternatif haber kaynaklarını takip edin ve kendi fikirlerinizi geliştirin. Doğan medya grubu Aydın Doğan'ın başında olduğu milyar dolarları en iyi şekilde yönetmek adına haber sunar. O yüzden olaya bir de ters açıdan bakın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks