Ben en çok şu kısma takıldım

Sinema: 32 lira (Haftada bir film)
Kitap: 150 lira (Ders kitapları da dahil)
Tiyatro: 10 lira (Ayda iki oyun)
Kafe, dışarıda yemek vb.: 100 lira
Cep telefonu: 18 lira (Ayda 100 kontör)
Giyim: 30 lira
Ayakkabı: 12 lira (yılda iki çift üzerinden)
Sinema: Neden her hafta sinemaya gitmek zorundasın..Hadi gittin diyelim,niye 8 lira? Altta yazana göre her ay 100 kontör yükleyen adamsın..Al bi Turkcell hat,club şifresiyle pazartesi/perşembe git 4 lira öde..Al sana kafadan aylık 16 lira kar..Hattın başka bir hatsa da illa ki çevrende Turkcell sahibi ve şifresini kullanmayan biri vardır..

Kitap: Ulan 150 liraya ne kitabı alıyorsun..150 liraya aylık en az 5 kitap alınır..Bu da haftada birden fazla kitap okumak demek..Madem bu kadar kitap kurdusun,git kütüphaneye..Her okulda devasa kütüphaneler var..Ücretsiz al oku..

Kafe,dışarıda yemek: Olm sen öğrencisin öğrenci..Paran vardır gidersin o ayrı..Ama kırk kanaat geçinen adamın dışarıda yiyip içmeye aylık 100 lira ayırması ne demek yaa..Biz de gidiyoruz yeri geldiğinde cafelere falan ama hiç de bu kadar paramız gitmiyor..Otur biraz yurdunda ders çalış..Sınavın falan yok mu senin..

Giyim: Her ay bir şeyler almak zorunda mısın? Yok bu yıllık ortalamaysa 30x12= 360 lira yıllık yapar..Sen 360 lira harcayarak aldığın giyimi bir yılda eskitiyor musun? Eğer gidip adidas dı nike dı mağaza mağaza gezersen gerçi bu paraya 2-3 parça şey alırsın..Git biraz ucuzluk nedir öğren..Madem paran yok ne işin var lüks mağazalarda..Ayrıca marka mağazaların da indirimlerini takip et bu kadar marka düşkünüysen..Geçen sene cebime 100 lira koyup LCW'den koca bir poşet doldurarak çıkmıştım..Hala da giyiyorum..En az 2 sene daha giyerim..Hepsi de çok şık ve kaliteli kıyafetler..

Bunlar kafama takılanlar..Sizlerin görüşlerini de çok merak ediyorum..