2 bavul çok yaf :S ama bi bavul bide yol için sırt çantası..yeter bana heralde
bayanlar..bekliorum mesajlarınızı napalım ne götürelim tecrübesi olanlar konuştursun tecrübelerinidüşünenlerinde önerilerine açığım,tartışalım
![]()
2 bavul çok yaf :S ama bi bavul bide yol için sırt çantası..yeter bana heralde
bayanlar..bekliorum mesajlarınızı napalım ne götürelim tecrübesi olanlar konuştursun tecrübelerinidüşünenlerinde önerilerine açığım,tartışalım
![]()
sosyal guvenlik numarasını sampuan aldıgın yerden almıyorsundolayısıyla bence de hiçbirşey goturmeye degmez. bos valiz gotur cok istiyorsan içini eminim dolduracaksın.
DOSTUM BEN BUNU 2006 YILINDA YAPTIM HİÇ BİŞİ GOTURMEDİM ..
YAW SOSYAL GUVENLİK NUMARANI ALMA DİYEN OLDUMU HİÇ ONU
NERDEN CIKARDIN
ONA BAKARSAN BURDAN PASAPORTUNUDA GOTURÜME ANLAMIDA
CIKAR ONLARI KAST ETMİYORUM :d:d:d
SADECE ELBİSE TRAŞ MAKİNSİ AYAKKABI VS.VS. ŞİMDİ TEKER TEKER YAZMIYACAM BUARAYA BUNU SİZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINIZDIR
Konu richard99 tarafından (25-04-2008 Saat 11:25 PM ) değiştirilmiştir.
bişi sorucam ..ben sosyal güvenlik numaramı usa dayken almıştım size
daha türkiyedeykenmi veriyolar yoksa sende daha once gittinde ordan
aldığın numarandan mı bahs ediyon
bu arada avatarında ki hanımın bi suru guzel resmi var başka bi
resmini koyarsan bence tam süper olucak. sadece bi rica
arkadaşlar priz dönüştürücü derken ? ordakilerde ingilteredeki gibi üçlüm mü yoksa....?
Bagajlar Genellikle 30 Kilo Civarı...ancak 10 Kilo Civarı Fazladan Konabiliyo..biraz Da Gülümsemeye Bakar Iş..bi De Karşıdakinin Insifiyatine Baglı.. Bu Arada Bi De 3 Kilo Civarı Da El Bagajı Oluyo Kişisel Eşya çantası Hariç...
arkadaşlar yanımıza ilaç alabılıyormuyuz?
ya ewet ilaç götürmekte bir sorun oluyomu acaba bilgisi olan var mı?
arkadaşlar 2-3sorum olacak
türkiyeden giderken çorba ve makarna stoğuyla gidicem 5-6paket sorun yaratır mı?
bir de bunları yapmaya tencere tava lazım türkiyeden mi götürelim yoksa oralarda var mıdır gider gitmez bulabileceğimiz yerler
abi domates demişsin de hani atsak bavula en az 5 6 tane direk dikkat çekmez mi x-ray dan geçerken? hatta yemek diye almazlar belki.domates ve hazır çorba demişken; malum çorba dediğin salçalı olur hele de hazır sa mutlaka kullanılmalı bence salça.orda salça veya benzeri yemeğe tat katıcı şeyler var mı ? burdan güzel güzel salça ezme filan götürsek geçirebilir miyiz ki? son olarak da alkollü içecekleri free shopda mı yoksa amerikanın içinde mi daha ucuza buluruz? cevap free shop sa İstanbul Atatürk'dekii mi daha ucuz yoksa JFK daki mi? çok soru sordum biliyorum ama bu damak tadı konusunda hassasım biraz![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
S-pectacular
et turu seyle goturmeyinde
gecen sene ben salam goturduydum
adam ban direk give me your passport dedi
delirdi adam adeta
sonra salmalari aldi cope atti
sonra cabuk burdan uzaklas dedi
sanki bende sabaha kadar orda beklicektim:
S-pectacular
benm bi arkadaşım geçen sene giderken bavulunda 4 tane erik varmıi o yüzden dolayı herkes,n içinde bavulu açıp darmadağın edip bakmışlar benden uyarması
valla o kadarını öğrenemeim D
tesekr ederiz arkadaslar sayenizde bilgilenioruz =) bazı yazılarlada egleniyoruz =) oncelik sayfalarda bi arakadas nutella sucuktan ve daha neler neler goturuldugunden bahsetmis bi dier arkadasımızda 4 tane egirin sorun oldugunu yazmıs.. bu olaylar gorevlinin insifiyatiylemi alakalı yoksa poset olayı fln mı burdaki sorun. ki ogrendigim kadarıyla valizlerde posetlemeye gerek fln yokmus...
yurtdısı tecrubesi olan arkadaslar bi acıklık getirebilirlermi =)
Kofte ekmek goturen birine sahit oldum bavulundaBavulu acip bakacaklarini sanmiorm
![]()
benim bavulum hem gidiste hem donuste acilip arandi hatta bavulumun fermuarini bozmuslardi gidiste,, bir gittim butun hersey altust olmus bavulda.. ondan aranmaz filan diye dusunmeyin...
yaa şimdi bavulda rakı götüremezmiyiz , ??
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
arkadaşımın eriklerini içinde hastalık taşıam riskinden dolayı almışlar :d
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks