öyleyse iyi o zaman,wat işleri arasında garsonluk iyi bir iş,sana şu aşamada tek tavsiyem seçeceğin şirkette, daha önceden gidip o işi aynı yerde yapmış birini ya da birilerini bulup,hatta aynı şehirdeyseniz bir yerde buluşup herşeyi ayrıntıları ile öğrenmen iyi olacaktır.ben şahsen öyle yaptım.daha önceden aynı yerde lifeguard lık yapan birini buldum ve onunla konuştum,bana memnun olduğunu söyledi ben de hiç düşünmeden seçtim şirketi.şirket hakkında benim düşüncem şu:şu anda abd ye gitsem büyük şirketlerle gitmezdim çünkü gitmeden önce seninle yeterince ilgilenemeyebilirler.ama benimle ilgilendiler çünkü ben erken kayıt yaptırmıştım.fakat ocak tan sonra ilgilenme şansları düşük.gerçi ben şirketi hiç onlarla görüşmeden seçmiştim.çünkü ozman ın eskişehirde şubesi yoktu,ünv teye tanıtıma gelmişlerdi.bir de advis gelmişti ama ben tercihimi ozman dan yana kullandım nedenini sorarsan bu işi ilk başlatan şirkettir,güveniliridir dedim,lifeguard lığa seçilemesem bile başka iş imkanları çoktu falan.işte böyle shopboy...

kararı kendin vercen artık,ama acele etme biraz daha araştır...
Bookmarks