Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alternatif

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı SHOPBOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ona karar verdim zaten new jersey istiyorum garsonluk yada oyuncakci dukkaninda calismak , gecen seneki arkdasim cok memnundeu bu islerden is sirket secimine kaldi anliyacagin
    öyleyse iyi o zaman,wat işleri arasında garsonluk iyi bir iş,sana şu aşamada tek tavsiyem seçeceğin şirkette, daha önceden gidip o işi aynı yerde yapmış birini ya da birilerini bulup,hatta aynı şehirdeyseniz bir yerde buluşup herşeyi ayrıntıları ile öğrenmen iyi olacaktır.ben şahsen öyle yaptım.daha önceden aynı yerde lifeguard lık yapan birini buldum ve onunla konuştum,bana memnun olduğunu söyledi ben de hiç düşünmeden seçtim şirketi.şirket hakkında benim düşüncem şu:şu anda abd ye gitsem büyük şirketlerle gitmezdim çünkü gitmeden önce seninle yeterince ilgilenemeyebilirler.ama benimle ilgilendiler çünkü ben erken kayıt yaptırmıştım.fakat ocak tan sonra ilgilenme şansları düşük.gerçi ben şirketi hiç onlarla görüşmeden seçmiştim.çünkü ozman ın eskişehirde şubesi yoktu,ünv teye tanıtıma gelmişlerdi.bir de advis gelmişti ama ben tercihimi ozman dan yana kullandım nedenini sorarsan bu işi ilk başlatan şirkettir,güveniliridir dedim,lifeguard lığa seçilemesem bile başka iş imkanları çoktu falan.işte böyle shopboy...kararı kendin vercen artık,ama acele etme biraz daha araştır...
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Red face

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyleyse iyi o zaman,wat işleri arasında garsonluk iyi bir iş,sana şu aşamada tek tavsiyem seçeceğin şirkette, daha önceden gidip o işi aynı yerde yapmış birini ya da birilerini bulup,hatta aynı şehirdeyseniz bir yerde buluşup herşeyi ayrıntıları ile öğrenmen iyi olacaktır.ben şahsen öyle yaptım.daha önceden aynı yerde lifeguard lık yapan birini buldum ve onunla konuştum,bana memnun olduğunu söyledi ben de hiç düşünmeden seçtim şirketi.şirket hakkında benim düşüncem şu:şu anda abd ye gitsem büyük şirketlerle gitmezdim çünkü gitmeden önce seninle yeterince ilgilenemeyebilirler.ama benimle ilgilendiler çünkü ben erken kayıt yaptırmıştım.fakat ocak tan sonra ilgilenme şansları düşük.gerçi ben şirketi hiç onlarla görüşmeden seçmiştim.çünkü ozman ın eskişehirde şubesi yoktu,ünv teye tanıtıma gelmişlerdi.bir de advis gelmişti ama ben tercihimi ozman dan yana kullandım nedenini sorarsan bu işi ilk başlatan şirkettir,güveniliridir dedim,lifeguard lığa seçilemesem bile başka iş imkanları çoktu falan.işte böyle shopboy...kararı kendin vercen artık,ama acele etme biraz daha araştır...
    bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim ben ing dili ve edb 3. sinif ogrencisiyim bu programla ilgili korkularim var dedigim gibi bir cok sey dudydum ornegin burdan isi ayarlyrmsun ama gittign zaman oyle bir isin olamadigini hatta sirketten bile haberdar olmadiklarini soyleyen bu yuzden buyuk bi sirketle gitmek istiyorum aslinda advis kafama yatmisti ama su an bilmiyorum united towersle gorusuyorum ikisinin arasinda gidip geliyorum advis buyuk tanilmis bir sirket gecen sene arkdasim cok memnun kalmisti tabi bu benimde memnun kalcagim anlamina gelmez dedgin gibi ilgilenmeyebilirler ama buyuk bi firma ama united towersla da ilgili gusel seyler duydum hic olumsuz bi yorum yok ama sirket daha tanilmamis bu iste hemen hemen yeni ... bende en gec ocakta kayit yaptrcam ocak 25 civari nasil sence? arastirmalar suruyor yardimici olursan sevinirim sagol....

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı SHOPBOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim ben ing dili ve edb 3. sinif ogrencisiyim bu programla ilgili korkularim var dedigim gibi bir cok sey dudydum ornegin burdan isi ayarlyrmsun ama gittign zaman oyle bir isin olamadigini hatta sirketten bile haberdar olmadiklarini soyleyen bu yuzden buyuk bi sirketle gitmek istiyorum aslinda advis kafama yatmisti ama su an bilmiyorum united towersle gorusuyorum ikisinin arasinda gidip geliyorum advis buyuk tanilmis bir sirket gecen sene arkdasim cok memnun kalmisti tabi bu benimde memnun kalcagim anlamina gelmez dedgin gibi ilgilenmeyebilirler ama buyuk bi firma ama united towersla da ilgili gusel seyler duydum hic olumsuz bi yorum yok ama sirket daha tanilmamis bu iste hemen hemen yeni ... bende en gec ocakta kayit yaptrcam ocak 25 civari nasil sence? arastirmalar suruyor yardimici olursan sevinirim sagol....
    eğer garsonluk gibi job fair ile seçilmeyen işleri yapmayı düşünüyorsan çok da acele etmen gerekmez,eğer job fair ile gideceksen(eğlence parkı gibi işler için) acele etmen gerekebilir.çünkü abd liler türkiye ye gelip,beğendikleri elemanları seçip gidiyorlar.(geçen sene benim gitmiş olduğum florida daki big kahunas water park a çok talep vardı,herkes job fairde orayı istiyordu,ama 30 kişiden 8-10 kişi ancak aldılar.)
    bana göre çok büyük bir şirketle de gitmen gerekmez.bana kalsa united towes ı tercih edebilirdim,çünkü iyi olduğunu ben de duydum.ama daha önceden de dediğim gibi burdaki şirket kadar abd deki sponsorunu da sorman lazım,o çok önemli.onu da sor... şirketler bildiğim kadarıyla ocakdan sonra 100dolar zam yapıyorlar(nedenini bilmiyorum bilen varsa söylesin neden zam yaptıklarını).bana göre ocakdan önce kayıt yaptırırsan iyi olur.bir de bazı şirketler promosyonlar yapıyorlar.mesela ozman geçen sene eskişehir osmangazi ünv. gelip konferans vermişti.konferansa katılanlar arasından çekilişle 2 kişiyi abd ye yollamıştı.(ne yazıkki bana çıkmadı,ah bi çıksaydı var ya...)neyse yani bazı şirketler böyle teşviklerde bulunabiliyorlar.mesela ****** ****** da da burslu gönderme olayı var bu sene kayıt yaptıranlar arasından 111kişiyi burslu göndereceklerini söylüyorlar.ama buna öncelikle kayıt olman şart yani...
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)