Work and Travel
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Foruma Getirilmesini İstediğiniz Yenilikler Nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar bburdan yetkililere sesleniyorum forumda bir foto albümü tarzında fotoları ekliyebileceğimiz bir köşe oluşturulmasını istiyoruz arkadaşlarlan...
    Bence de bir multimedya köşesi hoş olur. Fotoğraf ve videolarla hem anılar canlanır hem ilk defa o bölgeye gidecekler fikir edinir.ayrıca profilde kişilerin kaç defa wat a katıldıkları da yazsa iyi olur vasıfsız watçı, dohtur watçı, çırak watçı diye kast sistemi yapmak okullarında doktorlardan profesörlerden canları yanan birçok mağdur genç arkadaşımıza derecesi ölçülemeyecek derecede büyük derecelerde psikolojik tramwaylar yaşatabilir
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de bir multimedya köşesi hoş olur. Fotoğraf ve videolarla hem anılar canlanır hem ilk defa o bölgeye gidecekler fikir edinir.ayrıca profilde kişilerin kaç defa wat a katıldıkları da yazsa iyi olur vasıfsız watçı, dohtur watçı, çırak watçı diye kast sistemi yapmak okullarında doktorlardan profesörlerden canları yanan birçok mağdur genç arkadaşımıza derecesi ölçülemeyecek derecede büyük derecelerde psikolojik tramwaylar yaşatabilir
    aynen katılıyorum... ve foto konusunda ısrarlıyım...bakın yoksa ben yeto ve özgür valla darbe yaparız ona göre...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks