evet yalnız degılmısım ama hıc bırınızın benımkı gıbı melun mundar uyuz yalancı sahtekar hortumcu sırketı yoktur ve ben bıseyı anlamıyorum sımdı bana dedılerkı ıkıncı vıze basvurusunda gıtmene gerek yok sadece evraklarını gonderıyoruz onlar vıze basıyor dedıler e madem oyle bu herkes ıcın gecerlı bır durum demi e pekı fiorex ve dıger ışte ıkıncı ucuncu senesı olanlar bu programda neden vıze goruzmesıne gıdıyorlar hala bu damı yalandı yoksa unudamı yalan soyledıler bana
walla bu konuda birşey diyemeyeceğim...
ama aklıma ne geldi biliyormsn...
sen pasaportunu gördün mü ilk vize görüşmesinden sonra..
belkide vizeyi aldın ama adamlar sende 2.kez para koparmak için alamadın falan dedi...ve bu yüzdende sadece evrakları istiyorlar...
yuhhh yaa....böyle birşey yapma olasılıkları varmı,, bukadar adi olabilirlermi..??![]()
canım kardeşim işin içine para girince herşeyi yapar bunlar, senede bi kez gelio yolunacak kaz, onuda değerlendirolar, kargo parasından yırtıp, ve bunlar gibi toplu yapılan işlerde, paranoya fln dioduk bundan 1 ay önce, hatta dalga geçiliodu mayısa kalırmış ne güleriz gibilerinden, noldu, kaldı, daha neler göreceez bekleyin, hele bi gidelim, misli misli göreceez daha, bu forum burda olduğu sürece bu şerefsizleri daha çok tartışırız ve paranoya mı yapıoz biz deriz, bekleyin ve görün...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks