Work and Travel
Toplam 151 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: hala ds bekleyenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı turka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben benım ısrketım kadar mundar bı sırket gormedım bana ayın 17 dınde gelıcek dedıler ama gelmeyecegını ogrendım ds nın 17 sınde şaşırdım kaldım ne yapıcam bılmıyorum varmı hla ds bekleyen arkadaslar lutfen esgeçmeyın yazın çok fenayım aglıyorum

turka....
    gördüğün gibi senin durum biraz "bir vurdun bin ah işittin" olayına döndü ama kusura bakma....

herkes fitili ateşlenmiş dinamit gibi.....ds diyincee patlayacak yer arıyoruz....

yalnız değilsin...

hatta boyle giderse sendika falan açarız biz..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turka....
    gördüğün gibi senin durum biraz "bir vurdun bin ah işittin" olayına döndü ama kusura bakma....

herkes fitili ateşlenmiş dinamit gibi.....ds diyincee patlayacak yer arıyoruz....

yalnız değilsin...

hatta boyle giderse sendika falan açarız biz..
    evet yalnız degılmısım ama hıc bırınızın benımkı gıbı melun mundar uyuz yalancı sahtekar hortumcu sırketı yoktur ve ben bıseyı anlamıyorum sımdı bana dedılerkı ıkıncı vıze basvurusunda gıtmene gerek yok sadece evraklarını gonderıyoruz onlar vıze basıyor dedıler e madem oyle bu herkes ıcın gecerlı bır durum demi e pekı fiorex ve dıger ışte ıkıncı ucuncu senesı olanlar bu programda neden vıze goruzmesıne gıdıyorlar hala bu damı yalandı yoksa unudamı yalan soyledıler bana

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı turka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yalnız degılmısım ama hıc bırınızın benımkı gıbı melun mundar uyuz yalancı sahtekar hortumcu sırketı yoktur ve ben bıseyı anlamıyorum sımdı bana dedılerkı ıkıncı vıze basvurusunda gıtmene gerek yok sadece evraklarını gonderıyoruz onlar vıze basıyor dedıler e madem oyle bu herkes ıcın gecerlı bır durum demi e pekı fiorex ve dıger ışte ıkıncı ucuncu senesı olanlar bu programda neden vıze goruzmesıne gıdıyorlar hala bu damı yalandı yoksa unudamı yalan soyledıler bana

walla bu konuda birşey diyemeyeceğim...

ama aklıma ne geldi biliyormsn...

sen pasaportunu gördün mü ilk vize görüşmesinden sonra..

belkide vizeyi aldın ama adamlar sende 2.kez para koparmak için alamadın falan dedi...ve bu yüzdende sadece evrakları istiyorlar...

yuhhh yaa....böyle birşey yapma olasılıkları varmı,, bukadar adi olabilirlermi..??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla bu konuda birşey diyemeyeceğim...

ama aklıma ne geldi biliyormsn...

sen pasaportunu gördün mü ilk vize görüşmesinden sonra..

belkide vizeyi aldın ama adamlar sende 2.kez para koparmak için alamadın falan dedi...ve bu yüzdende sadece evrakları istiyorlar...

yuhhh yaa....böyle birşey yapma olasılıkları varmı,, bukadar adi olabilirlermi..??
    Arkadaslar anliyorum hic guveniniz kalmadi sirketlere ama biraz paranoyakliga kaymaya basladi durumunuz aman dikkat. Oyle bir sey yapamaz hic bir sirket.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tough Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar anliyorum hic guveniniz kalmadi sirketlere ama biraz paranoyakliga kaymaya basladi durumunuz aman dikkat. Oyle bir sey yapamaz hic bir sirket.

napalım artık, komplo teorileri kurmaya basladık fakat güven konusunda gercekten bazı taslrı yerinden oynattılar...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tough Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

canım kardeşim işin içine para girince herşeyi yapar bunlar, senede bi kez gelio yolunacak kaz, onuda değerlendirolar, kargo parasından yırtıp, ve bunlar gibi toplu yapılan işlerde, paranoya fln dioduk bundan 1 ay önce, hatta dalga geçiliodu mayısa kalırmış ne güleriz gibilerinden, noldu, kaldı, daha neler göreceez bekleyin, hele bi gidelim, misli misli göreceez daha, bu forum burda olduğu sürece bu şerefsizleri daha çok tartışırız ve paranoya mı yapıoz biz deriz, bekleyin ve görün...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)