Work and Travel
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlence Parkları..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

florida ya şirketlerin hemen hemen hepsi çok pahalı diyor.yani gönderiyoruz ama ille çok parayla döncem diosanız florida yı asla tavsiye etmiyoruz diyolar.senin maddi durum nasıldı orlarda ve dönünce fatih? bide foto çekme işi bahşişli bi işmi? yoksa yine saat ücreti var mı?

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mommuma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    florida ya şirketlerin hemen hemen hepsi çok pahalı diyor.yani gönderiyoruz ama ille çok parayla döncem diosanız florida yı asla tavsiye etmiyoruz diyolar.senin maddi durum nasıldı orlarda ve dönünce fatih? bide foto çekme işi bahşişli bi işmi? yoksa yine saat ücreti var mı?
    florida ya gidiyorsun,ve tatil yapıyorsun.daha ne olsun...benim maddi durumum iyi değildi çünkü 750dolar gezmeye 900dolar da laptopa,300dolar da alışveriş vs.harcadım.buna rağmen 500dolarla da döndüm. ben sezonun sonlara doğru ekstradan haftada 1gün başka işle de uğraştım.onun pek getirisi yoktu ama abd ye giderken babamdan 1000dolar harçlık almıştım.
    fotoğraf işini hiç bilmiyorum,o işler orlando da universal studios da zannedersem.orlando benim çalıştığım yere araba ile 10saatti.miami ise 14saat.bu ne demek?florida geniş bir yer ve her bölgesinde yaşam farklı olabiliyor,mesela en basitinden benim çalıştığım kasabada walmart diye bir alışveriş merkezi vardı,burası baya ucuz bir yerdi,alışverişleri hep burdan yaptık.böyle büyük alışveriş mekanları ve outletler vardı destin de,ispanyolca da konuşulmuyor kesinlikle...hiç alakası yok..
    Konu fatih26 tarafından (31-10-2007 Saat 06:53 PM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Tecrübe Puanı
    19

florida haritası ve destin'in konumu(büyütmek için resmin üzerine tıkla)
    Konu fatih26 tarafından (22-07-2015 Saat 01:47 AM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    florida ya gidiyorsun,ve tatil yapıyorsun.daha ne olsun...benim maddi durumum iyi değildi çünkü 750dolar gezmeye 900dolar da laptopa,300dolar da alışveriş vs.harcadım.buna rağmen 500dolarla da döndüm. ben sezonun sonlara doğru ekstradan haftada 1gün başka işle de uğraştım.onun pek getirisi yoktu ama abd ye giderken babamdan 1000dolar harçlık almıştım.
    fotoğraf işini hiç bilmiyorum,o işler orlando da universal studios da zannedersem.orlando benim çalıştığım yere araba ile 10saatti.miami ise 14saat.bu ne demek?florida geniş bir yer ve her bölgesinde yaşam farklı olabiliyor,mesela en basitinden benim çalıştığım kasabada walmart diye bir alışveriş merkezi vardı,burası baya ucuz bir yerdi,alışverişleri hep burdan yaptık.böyle büyük alışveriş mekanları ve outletler vardı destin de,ispanyolca da konuşulmuyor kesinlikle...hiç alakası yok..
    fatih26 kardeş bende senin gibi florida'da destinde çalışmak isityorum.şimdi sana birçok sorum oolacak,cevaplarsan sevinirim.
    1-burda ulaşım zor diyosun ne yani kalcağımız yerle çalışcağımız yer arasında yada gezceğimiz alışveriş yapacağımız şehir arasında km'ler mil'lermi varki?burası sonucunda bi tatil kasabası çokmu büyük yerki?
    2-kaldığın yeri siz ordamı ayarladınız,yoksa şirketmi ayarladı?çünkü ben hiç benim şirketimin job fair listesinde o deideiğin tarzda müstakil evler görmüyom genelde hosteller oluyo oralarda aylık 440 dolar cicar bide 110 dolar depozito var,bu hosteller hakkında bilgin varmı??
    3-bu anlattığın kadar parayı kazanmanda cep harçlığını hariçmi tuttun??
    4-gündelik ortalama kaç dolar harcıyodun işte yemeğidir suyudur falan filan??
    5- bide destindeki big kaunas'ta hangi işi yaptın ve daha ne tür işler var??
    bu kadarcık cevaplarsan sevinirim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ssservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih26 kardeş bende senin gibi florida'da destinde çalışmak isityorum.şimdi sana birçok sorum oolacak,cevaplarsan sevinirim.
    1-burda ulaşım zor diyosun ne yani kalcağımız yerle çalışcağımız yer arasında yada gezceğimiz alışveriş yapacağımız şehir arasında km'ler mil'lermi varki?burası sonucunda bi tatil kasabası çokmu büyük yerki?
    2-kaldığın yeri siz ordamı ayarladınız,yoksa şirketmi ayarladı?çünkü ben hiç benim şirketimin job fair listesinde o deideiğin tarzda müstakil evler görmüyom genelde hosteller oluyo oralarda aylık 440 dolar cicar bide 110 dolar depozito var,bu hosteller hakkında bilgin varmı??
    aynen sorulara bende katılıyorum, hadi bi zahmet cevaplayıver arkadasım

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ssservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    answers
    1-)destin normalde nüfus olarak küçük bi yer ama dağınık,geniş alana yayılmış bir yer.mesafeler çok uzak,yürüyerek hiç bir yere gidemezsiniz,ama konaklamayı işe yakın(yani en fazla 3 mil)ayarlatırsanız,bisikletle işe ve diğer heryere gidilebilirsiniz.hatta konaklamayı işe yürüme mesafesinde ayarlatabilirsiniz.ama yine de bisiklete ya da arabaya ihtiyaç oluyor.
    2-)valla bizim konaklamayı şirket ayarlattı,ve ben size destin de çalıştığı emlakçıyı söyleyeyim:real joy properties
    orda benim bildiğim motel 6 diye bi yer var,bi de village inn tarzı yerler var ama bunlar hem pahalı hem de içinde mutfak vs imkanları yok.orda mutlaka klimalı bir ev ayarlatın.gitmeden evinizi ayarlayın.bi de kira kontratı imzalarken bu depozito işlerine çok dikkat edin,biz depozitomuzu alamadık bu yüzden.
    3-)ben toplam cep harçlığı hariç 3 ayda 3000dolar falan kazandım
    4-)yemene bağlı ama ben kendim evde mutfak imkanları olduğundan yemeğe çok vermedim.herkes gibi walmart dan alışverişlerimizi yaptık.walmart bizim 2.evimizditam hatırlamıyorum ama bana çok lükse kaçmadan2haftada max 75dolar yetiyordu.bu da çok para değil bence.
    5-)forumda yazmıştım destin diye aratırsanız yazıyor ama ben yine de söyleyeyim:big kahunas da lifeguard olarak çalıştım,bundan başka işler şunlar:yemekle ve temizlikle ilgilenenler(tualetler dahil),kasiyer,biletleri kontrol eden görevli,bakımla uğraşanlar ve bahçıvanlar.bir de bizim bazı arkadaşlar yine parka ait olan diğer atraksiyonlarda ride attendant olarak çalıştılar.ama geçen sene job faire gelen insan kaynakları uzmanı sadece lifeguard pozisyonuna almıştı.diğer pozisyonlar da başka watçılar çalışıyordu(bulgar,moldovalı,makedon vs..)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yüzde doksanın memnun kaldıgı bir mekan busch gardens ben seçtim diye söylemiyorum giden bir çok kişi ile görüştüm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -------------------------------------------------
    selamlar fatih bey bizde arkadaşlarla universala çlşmaya gitmek istiyoruz daha önce gezmek için gitmiştim mükemmel bir yer anladığım kadarıyla sizde epey bi beğenmişsiniz acaba hangi şirketle gitmiştiniz şu anda bi çok şirket gezdik ancak universala iş sağlayan güvenilir bi şirket bulamadık yardımcı olursanız çok memnun oluruz. osman_ham*************

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

osman_ham at hot mail nokta com

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks