arkadaşlar dönüş için hemen hemen herkes newyork diyor ve aşağı yukarı aynı tarihler.Bence bir tarih belirleyelim hepberaber şöyle Central Park ta falan buluşalım makaranın kralını yapalım.
Ne dersiniz?![]()
arkadaşlar dönüş için hemen hemen herkes newyork diyor ve aşağı yukarı aynı tarihler.Bence bir tarih belirleyelim hepberaber şöyle Central Park ta falan buluşalım makaranın kralını yapalım.
Ne dersiniz?![]()
tarihler uyarsa bana uyar arkadaşlar![]()
Dönüşte herkes NYu gezekek gibi ama işte dönüş yoğunluğu vs.. olur mu bilmem..ama ben çok isterim Turkishwat Tişörtümle Centarl park ta sizlerle makara yapmayı![]()
bende bende bende![]()
ya su vızeyı alsak bı hersey olur ıns![]()
ozaman tarihleri birer birer sölesin herkes...
ben 14 haziranda ohio ya gidiyorum
7 ekim'de new york tan döncem...
var mı 7 ekim'de gelsek olan!!!![]()
ben 7 ekimde orda olacam işallah, vizeyi alabilirsem, ama benim dönüş 10 ekim, artık bişi unutursan orda ben getiririm, bu arada bende hertürlü gelirim walla...
walla bende 26 Eylül de NY de olucam
Biraz takılırım herhalde![]()
yaa zaten ben iş sonu 27 eylül...anlıcağınız 27 eylülden sonra 7 ekime kadar her yere ok arkadaşlar...
![]()
tamam işte ekip yavaş yavaş toplanıyor ekip biz ordaykende beleş smürdüğümüz internet sayesinde iletişimde olarak uygun tarihi ayarlarız yeterki kaynaşmak isteyelim![]()
bence herkes birbirinin gerçek isimlerini
fotolarını ve mail adreslerini alsın
hatta şimdiden başlayalım bu işe
benim mail adresim XXXXXXmsn adresi vermek yasak@XXX.com (bak kendi kendimi banladım)
bende diyodum Yeto nerde kaldı diye
çıktı adımızı bikere 8e![]()
25 28 eylül arası orda olacağım![]()
irtibatta olursak yaparız bişeyler be ya
Wat
Gitmeden once de bulusma yapilabilir aslinda son hazirliklar , tecrubeler vs.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu msjların benzerlerini biyerden hatırlıyorum)
http://www.turkishwat.net/turkishwat...ishwat+partisi
check it out
arkadaşlar benm msn de storm_hik et sıcakmail.com... eklerseniz konuşuruz...![]()
stormik ben seni ekledim bende cleveland a gidicem irtibatta olalım
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Ohio'cular için bir başlık mı açsak...giden gelenden haberimiz olur.bende clevelandcıyım dingin1 arkadaşım gibi![]()
acalım bencede hem orda birbirimize destek amaclı yardımcı oluruz mesafeleri kısaltmak adın...buyur sin güsel bi başlıkla bi sayfa ac ta orda kendi blogumuzu oluşturalım ohio ile ilgili her türlü bilgi paylaşımında bulunalım:=)
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
tanışalım bölümünde ohio 2009 adıyla bir başlık açtım.e o zmn tanışalım kaynaşalım![]()
ya süper olur ben zaten 18 Haziran-18 Eylül arası central parkta olacam
tanışırız muhabbet ederiz güzel olur
senin yanına her türlü uğranır
ben de 9ekim dönüş 1ekimde işyerinden ayrılıcam
tamam işte Ekim de yaparız bu muhabbeti bir akslik çıkmazsa
bu arada haklısın break eğer uyarsa gitmeden önce birşeyler yapılabilir.
abi buluşma sınırlı sayıda olur...mesela ben izmir,manisa görüşebilrim arkadaşlarla başkalarıyla görüşemem malum okul var...ama şöle bişe yapalım msn paylaşımı olsun... benim adresi herkes biliyor storm_hik et sıcakmail.com eklesinler ordan konuşalım+amerikada da irtibatı koparmamış oluruz...![]()
leeeeeoooooonnn benıde unutmaan haaaa ben de 25 elul 4 ekım arası ny da olcaammmmm msn eklesn herkes chop_suey07...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks