Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ihr Turkey

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ATLANTIZ ...

Öncelikle Sayın Emre Ballı nın yazdığı yazı tamamiyle çok doğrudur.Şunu söylemek istiyorum nasıl bir zihniyettir ki herşeye reklam gözüyle bakmak..İnsan lar yaptığı güzel işleri tabiki anlatacak ve paylaşacak.Yapılan güzel işler zaten reklamı da beraberinde getirir.
    Birçok şirket tanıyorum ve başka şirketlerle giden arkadaşlarım rezil oldular ve dönüp dolaşıp ihrTurkey e döndüler.Ben Florida da bircok öğrenci ile karşılaştım başka şirketle gelip rezil olan.Gitiiği şirketlerin sadece insanı para olarak gördükleri bir kafa yapısı..
    İyiler hiçbir zaman kaybetmez..
    Teşekkürler ihrTurkey..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı grandelakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ATLANTIZ ...

Öncelikle Sayın Emre Ballı nın yazdığı yazı tamamiyle çok doğrudur.Şunu söylemek istiyorum nasıl bir zihniyettir ki herşeye reklam gözüyle bakmak..İnsan lar yaptığı güzel işleri tabiki anlatacak ve paylaşacak.Yapılan güzel işler zaten reklamı da beraberinde getirir.
    Birçok şirket tanıyorum ve başka şirketlerle giden arkadaşlarım rezil oldular ve dönüp dolaşıp ihrTurkey e döndüler.Ben Florida da bircok öğrenci ile karşılaştım başka şirketle gelip rezil olan.Gitiiği şirketlerin sadece insanı para olarak gördükleri bir kafa yapısı..
    İyiler hiçbir zaman kaybetmez..
    Teşekkürler ihrTurkey..
    yaptığınız şu reklamı siteye reklam ilanı verseydiniz o kadar etkili olmazdı herhalde.. lütfen arkadaşlar yapmayın şunu ya..siz memnun kalmış olabilirsiniz deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz ama bu demek olmuyoki size gösterdikleri muameleyi herkese gösteriyorlar.buna dayanarakda sizde bu şirketi tercih edin laflarından kaçının.. madem o kadar çok memnunsunuz kendinizi şirkete borçlu hissediyorsunuz siteye reklam ilanı verinde siteyi kuran arkdaşlarımızın işine yarasın...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptığınız şu reklamı siteye reklam ilanı verseydiniz o kadar etkili olmazdı herhalde.. lütfen arkadaşlar yapmayın şunu ya..siz memnun kalmış olabilirsiniz deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz ama bu demek olmuyoki size gösterdikleri muameleyi herkese gösteriyorlar.buna dayanarakda sizde bu şirketi tercih edin laflarından kaçının.. madem o kadar çok memnunsunuz kendinizi şirkete borçlu hissediyorsunuz siteye reklam ilanı verinde siteyi kuran arkdaşlarımızın işine yarasın...
    Bakınız bu formun amacı,hangi şirket ile gitiiğimizi,memnun kalıp kalmadığımızı ve olumlu olumsuz tarafları anlatmak.Zaten yazımda tavsiye ediyorum kelimesini kullanıyorum.Tercih edin diye bir kelime kullanmadım.
    Forumu kutuplaştırmayalım bence önemli olan nokta bu.Dolayısıyla sizle bir tartışmaya girmeyeceğim,çünkü bu forumda öneri bekleyen bir çok arkadaşlar mevcut...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)