Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İşten Ayrılmak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

2 senelik konu hortlamıs ama cevap de vermek lazım İş verenle anlasmadan işten ayrılmayın. Ayrılabilirsiniz cok sorun olmaz ta ki Abd deki sponsorunuz bunu duyup da vizenizi iptal edicek kadar abartmazsa. Gectigimiz senelerde öyle yapanlar oldu artık Türkleri almak istemiyor o sirketler. Son çeklerini göndermiyorlar, depozitoları vermiyorlar falan filan. Zaten Abd deki işverenler garanti işçi olsn diye Wat ögrencisi alıyor ve kontratlı alıyor. Ben 1 gün için işe girip çalısan sonra cekini almadan isten ayrılan Amerikalı biliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende bu konuyu öne çıkarayım bari bu zamanlarda bu konuda yazanlara ihtiyacı olacak çok kişi vardır diye düşünüyorum.

şu an çalıştığım yerde iş sözleşmeme göre çıkış günüm 30 eylül.bizi buraya alırken nasılsa 15 gün önceden söylersek işten ayrılabiliyoruz diye 30 eylül dedik işten ayrılma tarihimize.ama gel görki o gün zaten bizim bilet tarihimizin olduğu gün.kaldığımız yerdende bunaldığımızdan dolayı çıkış tarihinden bir ay önce ayrılmak istiyoruz.çıkacağımızdan 15 gün önce gittik insan kaynaklarına eğer patronunuzun size ihtiyacı varsa kalmak zorundasınız dedi.neye göre bunu dedi bilemiyorum.ben ayrılıyorum desem nasıl bir sorun olabilir acaba?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks