Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İşten Ayrılmak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sponsor firmanın izin vermesine bağlı.Sponsordan bağımsız davranıp işten çıkarsanız çalışma izninizi iptal edebilirler.
    yani sponsorla görüşüp ben böyle bir iş buldum daha iyi koşulları var artık burda çalışmak istemiyorum dersem açık açık bir sorun olmaya bilir. bir de sporsorların bu durumda tutumları nasıl oluyo bir fikrin var mı? ben daha oraya gitmeden buldum işi o yüzden böyle detaylı soruyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ivy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani sponsorla görüşüp ben böyle bir iş buldum daha iyi koşulları var artık burda çalışmak istemiyorum dersem açık açık bir sorun olmaya bilir. bir de sporsorların bu durumda tutumları nasıl oluyo bir fikrin var mı? ben daha oraya gitmeden buldum işi o yüzden böyle detaylı soruyorum
    O zaman şimdiden sormanda fayda var.Sen başka bi yerde çalışma düşünceni söylersen ters bi durum olmaz ama sana olmaz derler büyük ihtimalle.Tabi sen o bulduğun işte ikinci iş olarak çalışırsın kimse bişey demez o zaman

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O zaman şimdiden sormanda fayda var.Sen başka bi yerde çalışma düşünceni söylersen ters bi durum olmaz ama sana olmaz derler büyük ihtimalle.Tabi sen o bulduğun işte ikinci iş olarak çalışırsın kimse bişey demez o zaman
    ikinci iş olarak düşündüm ama zor biri ocean city de biri avalon da danışmanıma şimdiden bahsedeyim bu konudan o zaman belki bir ihtimal olur. çok teşekkürler uğur hemen yetişiyosun imdat a

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks