Merhaba arkadaşlar, New York'a uçuyorum 18 haziranda, çalışıcağım yer Delaware, Rehoboth beach. Ulaşımımı en uygun fiyata en kolay şekilde nasıl gerçekleştirebilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar, New York'a uçuyorum 18 haziranda, çalışıcağım yer Delaware, Rehoboth beach. Ulaşımımı en uygun fiyata en kolay şekilde nasıl gerçekleştirebilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Dila greyhound.com'dan otobus seferlerine bak. Gunde iki sefer felan New York'tan delaware'de gidiyor olmasi lazim.
Havaalanindan metro ile 42. caddedeki otobus terminaline gidersin ordan da ucuza otobusle istedigin yere gidersen.
Sunu da hatirlatayim. Otobus biletini net uzerinden 2 hafta oncesinden alirsan yari yariya bir fiyat oduyorsun.
çok teşekkür ederim, bakıorum hemen verdiğin adrese.
Hayır deil biberciçok ünlü sos üretimi yapan bir firma, ben satış elemanı olarak çalışıcam, insanlarla konuşmak için daha iyi bi fırsat olamaz die düşündüm, kalıcak yeri de işveren buluyo, bisikletle işe gidip gelicem saatlik ücreti de bu ekonomik krizde 8 dolar gayet iyi, ikinci işi de işveren bulmada yardımcı olrum dio,eee bölge deniz kenarında bence sen de takıl bize
Rehoboth beach de new yorka 3 buçuk saat, new jersey e yakın, kalabalık güzel bi ortamımız olursa araba kiralar virginia, philadelphia, washington, new jersey hepsi gezilir. Ben böle düşündüğüm için kabul ettim, senin için de hayırlısı olsun
![]()
dila sizin tura beni de katben de ocean city deyim yakın zaten rehoboth a sık sık uğrucam alışverişi ordan yapmayı düşünüyorum. hem vergisiz hem de büyük outletler var
![]()
İnş şu güvenlik soruşturmasından geçebilirsem ben ve arkadşım da ordayız bu yaz Jungle Jim'de.
bu isim benzerliğinden dolayı ya da eğer abd de bi suç işlemişsen onun soruşturması ve genelde 2 ay kadar sürebilio umarım erken sonuçlanr, vizem onaylandı fakat soruştrma bitmeden basılmıo
Arkadaşlarrbenidee alınn aranızaaa bende....
![]()
Bende floridadayımm..gelirimm bi koşuu....![]()
benm araştrmalarıma göre genelde türk baya oluyomuş orda:![]()
Dila benm de soruşturma sonuçlandı yaza Rehoboth Beachteyim, uçak biletini nerden temin etmiştin.New york tan gitmiştim ben nasıl gidilceğini biliorum birbirimize yardımcı olabiliriz
Rehoboth Beach e Ny tan gidecek olan arkadşlar nasl gitmeyi planlıyorsunuz?
New yorktan direk Rehoboth a otobüs olmadığı için sabah 9daydı sanırım greyhound un Dover otobüsleri var ona binceksin daha sonra doverda eyalet içi rink hattı otobüsleri var onun cizelgesini arastrmadım pek ama günde bikac sefer oluomuş.ordan da Rehoboth a sağsalim variyosun tabiki
Eğer JFK de inceksen air trainle sonra da metroya aktarmayla 46th caddeydi sanırm orda inceksin greyhound orda köşede büyük biyer ztn görürsn
geçen yaz 3-4 gün orda kalmıştım, güzel bir yer, tatil mekanı.. Alışveriş yeri çok. bodrum çeşme marmaris gibi bi mekan. Türk restaurantı var bir adet ana plaja doğru giderken sol tarafta kalıo, Türkler çalışıo. Dendiği gibi New York'a yakın. greyhoundla giderbilirsin new york'tan rehoboth beache kolayca. Rehoboth beach'de garaj yok o nedenle bi benzin istasyonunda iniceksinizo nedenle şaşırma
bi de hava sıcak oluo çok bilgin olsun
![]()
valla kaçıncı cadde bilmiom ama outletlerin olduğu bi cadde var işte baya bi genişo cadde üzerinden ana plaja giderken solda gelirken sağda kalıo
bu arada türk restaurantı derken kuru-pilav varmı bilmiomişletmecileri türk, çalışanlara falan türk demek istedim
ama vardır herhalde pilav falan
![]()
Ben Rehoboth beach in merkezinde kalıyor olucam, 8 kişilik bir evde. Yani tencere tava olucak sanırım, pilavım da fena deildir annenizinkinin yerini tutmaz muhakkak ki ama yine de yardımcı olmaya çalışırım![]()
Şaka gibi walla türk lokantası az kuru az pilav yeriz![]()
vala özleyecem türk yemeklerimiziyemek yapmaktan da anlamam. iyi kötü gidicem o türk lokantasına arada
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks