arkadaşlar ilk sectigim işte cok sacma bi gerekceyle red aldım ve suan elim kolum baglandı kafam cok karışık yeni bir kaç iş geldi bu işlerle ilgili hiçbir bilgim yok içinizde bunlarla ilgili bilgisi olan bu yerler hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sırasıyla işin adı, kalacak yer fiyatı,alacagım saatlik ücret , kac saat calışacagım ,eyalet seklinde yazacagım yardımlarınız bekliyorum şimdiden herkese tşk ler...
eyalet housing(aylık) saatlik calışma süresi
1) Gap Inc.Outlet destin/florida 411-822$ 9$ 20-40 saat
2)Gap Inc.Outlet riverhead/NY 420-560$ 9.5$ 20-40 saat
3)Gap Inc.Outlet orlando/florida 360-450$ 9$ 20-40 saat arkadaşlar bu yukardaki gap işlerinde overtime oldugunu söylediler bana...
buralarda sales/stock associate işleri yapcam bu gap işleri hakkında bilgisi olan oralarda calışmış olanlar lütfen bilgi verin bana...

bunun dışında orlando florida da funtime adında bir eglence parkında burada ride operatorlügü olacak saatlik ücreti 9$ kalacak yer360-450$ arasında ...buda ortalama 30 saatlik calışam süresi veriyor ayrıca overtime oldugu söyleniyor

arkadaşlar burdaki işlerde benim kafama en yatkın gelen riverhead nyork taki gap işi buralar ve diger işler hakkında bilgileriniz bekliyorum ... herkese tşk ler... yardımları için şimdiden...