nba macına giden var mı?arkdaslar sanırım wat döneminde sozon bitiyo nba de ama hazırlık macları felan oluyo..aranızda nba macına yada hazırlık macına giden oldumu hiç?
nba macına giden var mı?arkdaslar sanırım wat döneminde sozon bitiyo nba de ama hazırlık macları felan oluyo..aranızda nba macına yada hazırlık macına giden oldumu hiç?
yaz ligine gidersin![]()
ya da wnba maçlarına gidersin bayanların maçları da ii olur![]()
Stephen nickli arkadasimiz gitmisti NBA macina yanilmiyorsam .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bilet fiyatları felan bilen var mı..?ben newjersey e gidecem insalah..nets macına cok gitmek isterdim yaw.vince carter felan süper olurduu..![]()
resmi sitesine bak bence nets in. orda bulursun bilet fiyatlarını belki.
sezon takvimi buradan inceleyebilirsiniz:
NBA SCHEDULE
http://www.nba.com/mastercalendar/masterCalendar.html
Konu watken tarafından (27-03-2009 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir.
Sezon ekimde basladigi icin maca gidememistim.Ama new york knicks in bilet fiyatlari ortalama 60-70 dolardi.bu fiyat macina gore degismekteydi.
teşekkürler arkadslar..
wnba maçına giden yokmu yaw arkadaşlar ? onların bilet fiyatları kaç oluyo ?
ben Los Angeles Sparks a gittim... Ama kizlarin kiydi.. malasef NBA erkek ligi yazlari olmuyo...
Mac fiyatlarida degisiyo 15 dolardan 350 dolar a kdr.. 350 dolarlikta ztn stadin en ustunde mac alanina bakan tarafi cam olan oda seklinde yerler var icinde plazma var, kanape koltuk fln da var icecegin geliyo, birde yemek var mi onu bilmiyom... bu kizlar icin olan fiyat belki NBA erkek ligi brz daha pahali olablir...
Konu dessertsun tarafından (27-03-2009 Saat 08:11 PM ) değiştirilmiştir.
ben gittim newyork orlando macina.. hidoyu izlemeye hido dokturdu macta.
bilet fiyatlari deisiyo 60 dolardi bizim aldigimiz yer. fena deildi.
evet sptaples centre da..ben 18 dolar a aldim.. willcall du bnm ki.. normal bnm aldigim bilet willcall suz bilet vergi fln derken 22 dolar tutuyo.. ama en ucuz u 15 dolar vergi dahil... ama dedigim gibi 15 dolardan 350 dolar a kdr degisiyo...
www.staplescentre.com ordan bakin..
valla inanmicaksin belki ama arkadas yapti.getirdi turk bayragi cikarip salladi hidooooooooo diye bagirdi da hido pek sallamadi
![]()
keske mac olsada gitsek yaww.staples centerda mac ...rüya gibi.
bn parasizliktan gidememistim calistigim eyalet maine'di,boston'un hmn yani ve haziran basinda gittigimden o sirada nba final serisi yeni baslamisti boston-lakers arasinda,boston'da otobanin hmn yanindaydi td northbank garden baya heybetli bi yer.Erken gidecekler varsa amerikaya doguda florida(orlando icin),ohio(cleveland icin),Massachusets(boston icin);batida ise califronia(lakers icin),texas(san antonio ve houston icin) tavsiye ederm finali bu takimlardan 2si oynicak bnce
Kaçırıyoruz finalleri.Şans işte.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks