Work and Travel
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

food host napar yerine gore mutfakta calisir yerine gore satis yapar yerine gore servis yapar ama cogunluk mutfakta calisir eger sansliysaniz satis elemani olurusnuz bence en iyisi bu iyi saatte aliyolardi gecen sene..bide burda yapilan planlar orda pek uymuyo ya simdiden plan yapmayin bence son iki hafta travel yaparim alisveris yaparim orda hepsi alt ust oluyo..duruma gore hepsi degisiyo biz iki haftanin day off pespese aliyoduk pazar pzt gibi ole gitmistik belli yerlere eylule kadar bos zman bulabilceginiz sanmiyom pek eylulde is olmuyo haftada 3 gun bos oluyosun..alisverise gelince pennsylvania da outlet magazlari war ordan yapin derim cok ucuz oluyo sakin new yorktan yapariz filan gibi dusuncelere kapilmayin asiri pahali..tekrardan soluyorum guzel bi yaz gecirceksiniz..sizlere bide ekstra gecim kaynagi soylebilirimpark temmuz sonu gibi butun calisanlarina 4 adet park giris bileti verir ee bizim bunlari kullabilme ihtimalimiz yok tabieger yakalanmadan satarim diyosaniz bunlari ototparkta tanesi 35 dolardan cok rahat alici bulabiliyosunuz yarim saatte 140 dolar kazanabilirisnizgecen sene iyi satmistim onlardan ama dikkat yakalnadiginiz an kapi disi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    food host napar yerine gore mutfakta calisir yerine gore satis yapar yerine gore servis yapar ama cogunluk mutfakta calisir eger sansliysaniz satis elemani olurusnuz bence en iyisi bu iyi saatte aliyolardi gecen sene..bide burda yapilan planlar orda pek uymuyo ya simdiden plan yapmayin bence son iki hafta travel yaparim alisveris yaparim orda hepsi alt ust oluyo..duruma gore hepsi degisiyo biz iki haftanin day off pespese aliyoduk pazar pzt gibi ole gitmistik belli yerlere eylule kadar bos zman bulabilceginiz sanmiyom pek eylulde is olmuyo haftada 3 gun bos oluyosun..alisverise gelince pennsylvania da outlet magazlari war ordan yapin derim cok ucuz oluyo sakin new yorktan yapariz filan gibi dusuncelere kapilmayin asiri pahali..tekrardan soluyorum guzel bi yaz gecirceksiniz..sizlere bide ekstra gecim kaynagi soylebilirimpark temmuz sonu gibi butun calisanlarina 4 adet park giris bileti verir ee bizim bunlari kullabilme ihtimalimiz yok tabieger yakalanmadan satarim diyosaniz bunlari ototparkta tanesi 35 dolardan cok rahat alici bulabiliyosunuz yarim saatte 140 dolar kazanabilirisnizgecen sene iyi satmistim onlardan ama dikkat yakalnadiginiz an kapi disi

işte budur yaaa ağzından bal damlıyor konuş bee kim tutar seni... valla arkadaşlar önemli olan güzel bir tecrübe olması diilmi sonuçta...ben eylül sonuna kadar orda kalcam isterse iş haftada 3 gün olsun.yaa maksat anlatılacak güzel bir anı olsun.iyi yada kötü oldu artık orda daha da iyi bir yaz için neler yapabiliriz onları düşünmeliyiz bence...bu arda herkes bana eylülün 10.dan sonra iş olmuyor diyor diyorda yaa kaç kez daha gidebilcez ki amerikaya yawww... şimdiden herkese ii tatiller...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 357 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 357 misafir)