abi bende bu senee kodakta çalşmak çok istiyordum hatta onun için ta ekim de kayıt oldum ama şirket bu sene gelmeyecek kodak dedi ve istemedgm başka bi iş seçmek zorunda kaldm var mı öyle bişey gerçekten bu sene kodak işi olmıcakmı??
abi bende bu senee kodakta çalşmak çok istiyordum hatta onun için ta ekim de kayıt oldum ama şirket bu sene gelmeyecek kodak dedi ve istemedgm başka bi iş seçmek zorunda kaldm var mı öyle bişey gerçekten bu sene kodak işi olmıcakmı??
S-pectacular
Arkadaslar bende wat a katilmayi düsünüyorum baya arastirdim acikcasi kafam daha cok karisti aslinda. 6flags fotografcilik bana cazip geldi ilgi alamin cunku.
experience ile gorustum bende. sunulan olanaklar supeeerr havaalani karsilama, cep telefonu, ny turu falan. eger ekim ayi icinde kayit olursam 999$ paket ucreti.sizlerin gorusleri nedir bu konuda giden arkadaslar varmi aranizda....
![]()
Konu mick st. john tarafından (02-10-2009 Saat 02:59 PM ) değiştirilmiştir.
belki sen öle anlamamışsındır ama ifaden öyle anlaşılabilir diye yazıyorum;
havaalanı karşılama görüştüğün aracı şirketin bir ayrıcalığı değil çalışacağın işverenin sana yapacağı bir formalite, nezaket, iyilik, parasıyla değil mi türünden bir olaydır. Ki işveren bunu yapabilir de yapmayabilir de.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Yok hayir experience usa kendisi kasiliyor new york'ta NY tur + NY ta bir gece konaklama ve oryantasyon. yani işveren le alakali bi durum degil.Kontrol Paneli bu arada ftografcilik isi ciddi ciddi dusundurdu beni
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks