çok yorulduk, çok bekledik fakat bir heyecenlı bekleyişin daha sonuna geldik.
amerikaya gidene kadaar foruma giremem sanırım, pazar ant-ist ve pazartesi ist-mn yolcusuyum.
emeği geçen arkadaşlara ( özellikle K-MART ) çok teşekkür ederim. minnesotada görüşmek üzere
ADİOSSSS AMİGO![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
rica ederim ne demek, her zaman...2 gun sonra gorusuruz![]()
mrb şimdilik online kimse warmı blmiorm ama bu adres kardeşimin gitti 2 gündür haber alamadık sizden bilgi bekliyorum
![]()
![]()
bu arada minnesotayi seviyoruuuuuuuuuuuuuum![]()
![]()
![]()
öncelikle herkese merhaba bizde 3 arkadaş düşünüyoruz minnesota callaway gibi benim merak ettiğim çok mu kötü yer yoksa idare eder eğlencelişk yerler varmı hayat şartları nasıl alışveriş yapılabilinirmi new yorka filan ulaşım zormu tüm bu sorularıma cevap verebilirsieniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Not:Şimdi aklıma geldi 2.iş bulma oranı nedir?
selam
ben minnesota st.paul ve minneapolis arasi mekik dokuyanlardanim.
Alisveris olanaginiz cok cunku amerikanin en buyuk alisveris merkezi MALL OF AMERICA var. heryerde zaten bestbuy var(elektronik icin) ayrica minnesotanin hava sartlari cok guzel. cok sicak veya cok soguk degil.
yakin gezilecek yerde cok
ben wisconsin ve chicagoyu gezdim mesela...
south dakota var (black hill hayalimdi gidemedim, bi dahakine artik)
eglence meselesi size kalmis, aslinda is arkadaslarinizin yardimseverligine de diyebilirizgezersiniz merak etmeyin. heryerde var clup pub falan.
ben 2. ise sole bi goz attim, bisi cikmadi. belki size cikabilir. sans meselesi ama ssc varsa hemen basvurulara baslarsaniz olabilir.![]()
![]()
![]()
minnesotada minneapolise 3,5 bucuk saat uzaklıkta göl kenarında, bi otelde garsonluk işi var. kararsızım çok güzel biyere benziyo otel netten baktım.
ama minnesota nasıl biyerdir , çok mu küçük? minneapolise giden bilen var mı?
eet sanırm aynı yer baya guzl bı otele benzıo ya. mınnesota hakknda bılgı werebılıcek arkdaslar acıl bılgı werırsenız ck ııyı olurr
hangi otel arkadaslar sizinkiler ?ben grand view lodge ile 22 mart is fuarinda bu isi sectim.sizin ki hangi otel?
sectigim is garsonluk saatlik 7 dolar min 35 saat haftalik bahsis ort. 300 dolar konaklama ucretsiz ...netten baktim gayet guzel bi yere benzior
yatıkcı bende ordayım krdsmmmgorevın ne??
ii yaa
benimki garsonluk senin ki ne ?
bende aynı otelde hausekeeperm bızde bahsıs warmı tam bılmıyrmda 7 dolar saat ucretı ıste ucretsz konaklama %40da food and beverge ksmndayım. snın ılk gıdısın mı??
hmm ayni is yerindeyiz bende food and bevarege deyim %70 bu bolumdesin dedi geri %30 ise nerde ihtiyac olursa dedi orda calisacaksin demislerdi banada...yok bu benim 2. gidisim gecen sene de gitmistim ama baska is yapmistim satis elamaniydim..gidis tarihin ne zmn?
daha bellı degıl ya obama gelıo dıe vıze gorsmemı taa 20 nısana attılar. ama 18ınde ıse baslıcam dedm sen nezamn gıdıceksn bellımı?? ozamn senın tecrubernden yarrlnabılırm dııılmı![]()
tabi ne demek sormak istediklerini sorabilrsin...13 de gidecegim 15 haziran is basi bakalim...evet yaa obama yuzunden ertlemisler gorusmeleri..isim ne bu arada is arkadasim
![]()
cagatay ben. vızeyı aldıktan snra basını arıtırm braz. normaldede kayserıdemı otrysn yksa okumak ıcn mı ordasn sadece
memnun oldum cagatay bende yasin ...vizeyi alirsin merak etme ort 2 nin uzeri ise hiccc merak etme...kayseride okuyorum ailem ankarada...sen nerelisin ? ayrica ne zamana kadar calismayi dusunuyorsun..ing nasil sende ?
not tam 2.00bn ankaradayım dogma buyume ıste 18eylul dedm ıs bıtısınede erken faln ayrılabılıyomssn duruma gore artk
ınglzede fena dııl aslnda senın grcegn ıse grcktm kadının dedıgı hersyı anldmda heycan yaptm kelımeler bı anda gıttı bole gramer faln dagıldı ondan hausekeeperlıgı werdı yksa snınle ıslerde ortak olcaktı
![]()
yasın maıl geldımı sana??
bnde food and beverge kısmını ıstıyodmda onu wermedı housekepeerlıgı onerdı ılk once kabul etmedm aklmda baska ıslerde wardı onlara baktım snra en cazıp bura gıbı olnca gerı bu ısı sectım ben. hangı seanstaydın kı sen?? sımdı sadece bu ınternetten baswurabılcen dımı ıslere hanı bnım bıldgım fuar daha yk gıbı:S
cags sen nie minnesotayı tercih ettin?
ya aslnda hanı o otelde garsnluk faln hem 7 dolar hemde bahsıs werıodu ıyıydı ucretı faln bıde o otelde kalck yerede para wermıodn hanı ıntrnetten otele baktım baya bı luks gıbı guzl bıyerdı ole sectım. kafamda bı ıkı ıs dha wardı ama onların ya tarıhı uymuodu yada kalacak ucretlerı ck faslaydı
anladım hayırlı olsun işin
tesekkurler ıns snınde ıslerın yoluna gırer yardımıcı olabılırsem sewınırm
hngı bolumdesın bızm oklda??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks