Work and Travel
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: minnesota

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cags Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aynı otelde hausekeeperm bızde bahsıs warmı tam bılmıyrmda 7 dolar saat ucretı ıste ucretsz konaklama %40da food and beverge ksmndayım. snın ılk gıdısın mı??
    yaaa aynı işle bende görüştüm. ama kabul etmedim. fuarda bende vardım iş bulamadık arkadaşımla tarihimize uygun . belki ben yanlız gitcem belki hiç gitmicem.:S kararsızım:S

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı archduessa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaaa aynı işle bende görüştüm. ama kabul etmedim. fuarda bende vardım iş bulamadık arkadaşımla tarihimize uygun . belki ben yanlız gitcem belki hiç gitmicem.:S kararsızım:S
    bnde food and beverge kısmını ıstıyodmda onu wermedı housekepeerlıgı onerdı ılk once kabul etmedm aklmda baska ıslerde wardı onlara baktım snra en cazıp bura gıbı olnca gerı bu ısı sectım ben. hangı seanstaydın kı sen?? sımdı sadece bu ınternetten baswurabılcen dımı ıslere hanı bnım bıldgım fuar daha yk gıbı:S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cags Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde food and beverge kısmını ıstıyodmda onu wermedı housekepeerlıgı onerdı ılk once kabul etmedm aklmda baska ıslerde wardı onlara baktım snra en cazıp bura gıbı olnca gerı bu ısı sectım ben. hangı seanstaydın kı sen?? sımdı sadece bu ınternetten baswurabılcen dımı ıslere hanı bnım bıldgım fuar daha yk gıbı:S
    evet malesef bakalım hayırlısı olsun. 3seanstaydım sonrasında saat 6ya kadar oradaydım belki görmüşüzdür birbirimizi. Kate varya onu dövecektim de elimden aldılar rezil etti bizi , hiç unutucam onu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)