ben camp snoopyden alibutun yaz amerikan veletleriyle ugrastim ama zevkliydi acikcasi isim keske diyorum bu yaz tekrardan gitseydim ama sirf yas yuzunden gitmedim seneye kesin ordayim..ewt sweepler cok saat aliyolardi ve paso yatiyolardi hic calismiyolardi power break olayi
turkler bu konuda uzmandi
sweeplikte yapilmaz gerci kanaatimce..
Abi kusura bakma ismini hatırlayamadım ama çocuklarla cedarda ugraşmanın zor oldugunu bilirimçocuklardan çok gerizekalı anne babalarıyla ugrasmak daa beter
beni bi ara junior gemine a verdiler de ordan biliorum..power break diyince akla osman gelir
power break olayını çözdükten sonra en kral iş bence sweeplik
![]()
bu alaskadan sonra akllıma en çok yatan yerlerden biri oldu.hatta sweepde o kadar overtime imkanı oldğunu görünce açıkçası balıçılığa ciddi bi alternatif oluyo gibi kafamda. bide biri şu power break olayını açıklayabilirmi?
cedar point evet alaskadan iyidir ama tavsiye pek etmem.overtime yok aynı parayı alıorsun hep.bi sweep olarak da anlatayım sana power break olayını
2,5 aydır çalışıyorum kaytara kaytara çalıştım yoksa kesin sağlığımı yitirmiş olurdum.kolay değil saatlerce güneşin altında boş boş gezmek.bazen bu power break ı abarttığım oldu evet ama çalıştım da yaniözellikle başlarda yurda gelip kafayı vurup yatıyordum sonra gidip yarım saat bir saat çalışıp bitiriyordum.ama sonra 2kez sözlü uyarı aldım biraz ara verdim sonra tekrar başladım mekan değiştirdim bu kez erkek yurdunda uyumaya zaman geçirmeye başladım.uzun bi dönemi de öyle atlattıktan sonra ben bu kaytarma olayından da iyice sıkıldım restroom lar dısında biyere gitmemeye başladım.şuan takımda da kişi sayısı azaldığı için eskisi kadar çekilmez değil o yüzden kurallara göre hareket ediyorum baya baya çalışıyorum hem de open-close ağırlıklı.
böyle işte.varsa sorun cevaplarım yine![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
ya ben nasıl istemedim gittim food host oldum.aptalım ben.neysee neyse erdem beni waitres yapmazlar dimi yaparız demişti hatta supervizor olursun die atmıştı kadınya bakalım ne olcak. kız evet buldum ama bana pas vermiolar biride demioki azracım tek misin gel odamızda kall işte kader var beni orda unutmazsa
duygu sömürüsüde süper oldu:P
Azra waitres dediğin şey büyük ihtimal kapıda bekleyen görevlidir ve emin ol parktaki bulunabiliecek en kolay iş çünkü bitek orada oturabiliosun =) food ta da fena deildir ya herkes sevmemiş gibi yazmış ama ek iş alma imkanı fln var food ta. o kdar da kötü deil yane en azından gölgede duruyosun ya =)
Şu anda 50 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 50 misafir)
Bookmarks