Work and Travel
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gordugum kadariyla cogu kisi food host olmus keske ride host veya lifeguard olsaydiniz diyorum biraz gec kaldim galiba.food hostlar fazla is saati alamiyolardi gecen sene tabi biraz sansta onemli foodta nereye dusecegin.en fazla saati ride hostlar ve lifeguardlar alir ve en zevkli islerde bu departmanlardir.ama emin olun guzel bi yaz gecirceksiniz gerci oraya wardiktan bi iki hafta sona oyle dusunmuyo olabilirisnizis gercekten cok disipli ve yorucu..
    unsafe ismin nedir senin ... bende geçen sene cedar daydım power towerda. bu arada sweep leri sölemeyi unutmuşsun saat alanları sayarken azra bu arada sen baya baya kız bulma amacına ulaştın
    seni bu gayretli çabalarından ötürü tebrik ediyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben camp snoopyden ali butun yaz amerikan veletleriyle ugrastim ama zevkliydi acikcasi isim keske diyorum bu yaz tekrardan gitseydim ama sirf yas yuzunden gitmedim seneye kesin ordayim..ewt sweepler cok saat aliyolardi ve paso yatiyolardi hic calismiyolardi power break olayiturkler bu konuda uzmandisweeplikte yapilmaz gerci kanaatimce..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben camp snoopyden ali butun yaz amerikan veletleriyle ugrastim ama zevkliydi acikcasi isim keske diyorum bu yaz tekrardan gitseydim ama sirf yas yuzunden gitmedim seneye kesin ordayim..ewt sweepler cok saat aliyolardi ve paso yatiyolardi hic calismiyolardi power break olayiturkler bu konuda uzmandisweeplikte yapilmaz gerci kanaatimce..
    Abi kusura bakma ismini hatırlayamadım ama çocuklarla cedarda ugraşmanın zor oldugunu bilirim çocuklardan çok gerizekalı anne babalarıyla ugrasmak daa beter beni bi ara junior gemine a verdiler de ordan biliorum..power break diyince akla osman gelir power break olayını çözdükten sonra en kral iş bence sweeplik

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu alaskadan sonra akllıma en çok yatan yerlerden biri oldu.hatta sweepde o kadar overtime imkanı oldğunu görünce açıkçası balıçılığa ciddi bi alternatif oluyo gibi kafamda. bide biri şu power break olayını açıklayabilirmi?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı burakthebassist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu alaskadan sonra akllıma en çok yatan yerlerden biri oldu.hatta sweepde o kadar overtime imkanı oldğunu görünce açıkçası balıçılığa ciddi bi alternatif oluyo gibi kafamda. bide biri şu power break olayını açıklayabilirmi?
    cedar point evet alaskadan iyidir ama tavsiye pek etmem.overtime yok aynı parayı alıorsun hep.bi sweep olarak da anlatayım sana power break olayını
    2,5 aydır çalışıyorum kaytara kaytara çalıştım yoksa kesin sağlığımı yitirmiş olurdum.kolay değil saatlerce güneşin altında boş boş gezmek.bazen bu power break ı abarttığım oldu evet ama çalıştım da yani özellikle başlarda yurda gelip kafayı vurup yatıyordum sonra gidip yarım saat bir saat çalışıp bitiriyordum.ama sonra 2kez sözlü uyarı aldım biraz ara verdim sonra tekrar başladım mekan değiştirdim bu kez erkek yurdunda uyumaya zaman geçirmeye başladım.uzun bi dönemi de öyle atlattıktan sonra ben bu kaytarma olayından da iyice sıkıldım restroom lar dısında biyere gitmemeye başladım.şuan takımda da kişi sayısı azaldığı için eskisi kadar çekilmez değil o yüzden kurallara göre hareket ediyorum baya baya çalışıyorum hem de open-close ağırlıklı.
    böyle işte.varsa sorun cevaplarım yine
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı raptors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unsafe ismin nedir senin ... bende geçen sene cedar daydım power towerda. bu arada sweep leri sölemeyi unutmuşsun saat alanları sayarken azra bu arada sen baya baya kız bulma amacına ulaştın
    seni bu gayretli çabalarından ötürü tebrik ediyorum
    ya ben nasıl istemedim gittim food host oldum.aptalım ben.neysee neyse erdem beni waitres yapmazlar dimi yaparız demişti hatta supervizor olursun die atmıştı kadın ya bakalım ne olcak. kız evet buldum ama bana pas vermiolar biride demioki azracım tek misin gel odamızda kall işte kader var beni orda unutmazsa duygu sömürüsüde süper oldu:P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı turtlesuzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben nasıl istemedim gittim food host oldum.aptalım ben.neysee neyse erdem beni waitres yapmazlar dimi yaparız demişti hatta supervizor olursun die atmıştı kadın ya bakalım ne olcak. kız evet buldum ama bana pas vermiolar biride demioki azracım tek misin gel odamızda kall işte kader var beni orda unutmazsa duygu sömürüsüde süper oldu:P
    Azra waitres dediğin şey büyük ihtimal kapıda bekleyen görevlidir ve emin ol parktaki bulunabiliecek en kolay iş çünkü bitek orada oturabiliosun =) food ta da fena deildir ya herkes sevmemiş gibi yazmış ama ek iş alma imkanı fln var food ta. o kdar da kötü deil yane en azından gölgede duruyosun ya =)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı turtlesuzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    azracım daha hiç bişiy net olmadığı için ses çıkarmıyorum oraya gideyim bir haberleşiriz gene

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 50 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 50 misafir)