Bizde bu sene buraya gitmeyi d�?�n�yoruz ama bakal?m i?veren kabul edecek mi?
Bizde bu sene buraya gitmeyi d�?�n�yoruz ama bakal?m i?veren kabul edecek mi?

bende bi arkd?mla beraber busch gardensta �al???cam bu yaz ge�en y?l da cedarpointte �al??m??tm umar?m buras? daha iidr ?ehir merkezinin baya bi d???nda diolar bu durumda problem olablr :s
pamela![]()

ben de bu y?l busch gardens a gidiyorum ?irketimin tavsiyesi ile. park merkeze o kadar uzak deil galiba en az?ndan virginia beach e �ok yak?n.

arkada??m bilgi i�in saol. zaten domuz eti korkusundan pek etli yemeklere bula?mak istemiyorum. mideyi bozmayacaksa (yemeklerin biraz k�t� koktu?unu duydum) yerim sorun deil.al??veri? konusunda da fikirlerini bekliyorum
mesela ebay dan al??veri? i�in ordan ayr?ca bir pay-pal kart? felan �?kartmaya gerek varm? yoksa i? yerinin sa?lad??? kart online al??veri?lerde yeter limi?

2 =)
K?z Arkada??m ve Ben. Co Habitation Olmamas? Biraz Sinirlerimizi Bozdu Ama Park?n Evleri Yine En Rahat? Gibi Duruyor, 1. Ay Sonunda D�zg�n Birilerini Bulabilirsek Belki Eve �?k?labilir =)
15inden Erken Gidece?iz Galiba, 12si Gibi. 10unda Finaller Bitiyor. �al??maya Ba?lama Tarihimiz 15i Ama =)

Giden arkadaslar bize bedava bilet ayarlarsiniz artik![]()

Asl?nda Ama� Zaten K�lt�rel De?i?im ve ?nsanlarla Tan??makken Odalar?n Durumunu Pek Sallamad?m Ben, 2-4 Aras? Ki?i Kal?nabiliyormu? Duruma G�re. Ama D�zg�n ve Rahat Yerler Oldu?unu Duydum, Ortak Kullan?m Alanlar? da Var ?nternet vs Gibi...

arkadaslar bu yaz bende arkadas?mla busch gardensa g?deceg?z.yaln?z orada daha �nce cal?sm?s arkadaslar b?ze hang? pozisyonlarda cal?st?klar?n? ?si secme konusunda nas?l davran?or patron en rahat ve eglenceli paras? bol pozisyonlar hang?leri ve pozisyonlar ?c?n yeterli bir inglizce isteniyormu bunlar? paylas?rsan?z sev?n?r?m.

arkada??m ben orda i? veren biriyle maille?iyorum arada bir. ordaki parkta farkl? country area lar varm?? irlanda almanya ingiltere gibi. almanya k?sm?ndan biriyle maille?tim o orda ?eker felan satm?? baya e?lenmi? baya arkada? kazanm?? ve 6.500 dolar kazanm??. birde orda gift shop lar varm?? kasiyer olarak ya da d�kkana gelen m�?teriye yard?mc? olma i?i felan. Giden herkes �ok memnun kalm?? yanibu arada seasret sen u�ak biletini ayarlad?n m?? bir de bu i?in verildi?i fuara gelmi?miydin? ben 550 euro ya bilet buldum 13 haziranda gidiyorum istersen birlikte gidelim tarihi sana da uygunsa...

hocam asl?nda ben l?feguard olarak cal?smak ?st?yorum ama ?ng?l?zce yeterlilik sev?yes? ?sterse ozaman san?r?m bu cankurtaran olay?nda ?ng?l?zce duzey? baya ?y? ?st?yorlarm?s.b?rde ben?m 16s?nda f?nal son s?nav?m var en 17s?ne b?let alacg?m buyuk ?ht?mal zorunlu olarak.b?leti nerden bu?ldun yard?mc? olursan bende olmazsa rezerve yapt?ray?m ucuzmus baya sen?n b?let![]()

h?mm lifeguard ? yeni duydum. o zaman 17 sinde orda g�r�?�r�z art?k. sonfiyat.com dan ara?t?rd?m ben bileti de dan??man ?irketime rezerve ettirmi?tim. bence de ger�ekten ucuza say?l?r ama akl?nda bulunsun d�n�? tarihi de?i?ikli?i yapay?m dersen cezas? varyaln?z gitmeyi de hi� istemiyorum ama bakal?m noolcak...

baya varm?? busch gardens da

tek g?tsende sorun olmaz orda yaln?z olmayacaks?n biz var?z yaln?z okul b?an �nce b?tsede g?tsek ya valla sarm?or okul ders buralar

dogukan ben sonfiyat.com adresine girdim fakat nereye g?tmek ?st?orsunuz sorus?una ne demem gerek?or?

tamam cok saol.orada g�rusmek dile?iyle bu arada ad?m eren.tan?s?rsak hat?rlat?rs?n forumdan![]()

arkadaslar, peki konaklama parasi ne kadar?
her gun icin 10 $ dolar gosteriliyor job offer form'da. dogru'mu?
�irket Se�im Y�nergesi
V�ZE B�T�� TAR�H� VE MAKS�MUM KALMA S�RES�
B�Z�M G�C�M�Z YALNIZ KARDE��M�Z� YENMEYE YET�YOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 T�RK�YE

arkada?lar bu yaz bushch gardensa gideceklerden hi� biletini alan varm? ??
e?er u�ak biletinizi aldiysan?z tarihlerini fiyat?n? ve nerden ald???n?z? belirtirseniz �ok iyi olur

arkada?lar 2009 yaz?nda Buch garden a gidiyorum en ucuz nas?l giderim.bilet falan haberle?mede nas?l yol olabilir.yard?m bekliyorum.adresime mail atabilirseniz �ok sevinece?im.bu gibi sorulara cevaplar asl?nda forumda var ama inan?n insan?n kafas? kar???yor. vakit problemim de var.okudu?um b�l�m itibariyle a??r? derece de yo?unum. l�tfen yard?m etmek isteyen birisi mail atabilirse �ok minnettar olaca??m. sayg?lar...

en ucuz sole olabilir.Ist - newyork ucusun olur.ordan china bus ile norfolk yaparsin.30 dolardi gecen yil.Norfolktan da otobus bulabilirsn williamsburg tarafina.Ya da ist-norfolk alirsin biletini.50 euro daha fazla odemis olursn ancak en azindan yorulmamis olursun.

ben biletimi ald?m Zeffix www.sonfiyat.com dan british airways ile 550 euroya gidiyorum. 13 haziranda gidiyorum e?er bu tarihe alabilirsen birlikte gdebiliriz
bu arada Sovereign senden de haber bekliyorum

yokmu arkada?lar ba?ka giden ?ne zaman gitceksiniz yazarsan?z iyi olur...

arkadaslar daha �nceden busch gardensa g?den cal?san arkadaslar adres?m? yazcam ben? eklersen?z cok sev?n?r?m b?rkac sorum olacak hem i? pozisyonlar? hemde b?rkac ?nce sorum olacak bilgilendirme amac?yla yard?mlar?n?z? bekliyorum. *********.iyi g�nler
forumda msn paylasimi yasaktir.
Konu Roma taraf�ndan (11-04-2009 Saat 12:26 PM ) de�i�tirilmi�tir.

busch gardens yolculuk i�in asl?nda biletlerimi rezervasyon yapt?rd?m karars?z?m biri 20 Haziran ctesi air France 608 euro (aktarmal?-d�n�? tarihi esnek) ama ctesi saat 21.10 da orda olcam di?er rezevasyonum ise 21 haziran pazar delta 618 euro (aktarmas?z-d�n�? tarihi esnek) buda pazar saat 16.55 te orda ama i?e ba?lama tarihim ay?n 22si pazartesi g�n� tarih ge� ama delta ile aktarmas?z gitmek istiyorum bu i?e ba?lama tarihlerinde hi� esneklik yap?l?yor mu (�ok mu bir?ey istiyorum yoksa) yada air france ile gidip havaliman?n da ak?am? ge�irip pazar da yola m? koyulsam ?
Amerika sefaretine de�il dikkat amerika sefaletine

gitti?iniz havaalan?n? yazar m?s?n?z? �zellikle daha �nce gitmi? olanlar farkl? u�ak-otob�s-tren varyasyonlar?n? yazabilri mi?

pardon dalg?n?m bu aralar s?navlardan dolay? affola gitce?im hava liman? newyork jfk
Amerika sefaretine de�il dikkat amerika sefaletine
�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)
Bookmarks