Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 179 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc g�steriliyor

Konu: 2009'da busch gardens'a gidecekler!

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Feb 2009
    Tecr�be Puan�
    17

Bizde bu sene buraya gitmeyi d�?�n�yoruz ama bakal?m i?veren kabul edecek mi?

Acemi Wat��
    �yelik tarihi
    Mar 2008
    Ya�
    38
    Tecr�be Puan�
    0

bende bi arkd?mla beraber busch gardensta �al???cam bu yaz ge�en y?l da cedarpointte �al??m??tm umar?m buras? daha iidr ?ehir merkezinin baya bi d???nda diolar bu durumda problem olablr :s
    pamela

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

ben de bu y?l busch gardens a gidiyorum ?irketimin tavsiyesi ile. park merkeze o kadar uzak deil galiba en az?ndan virginia beach e �ok yak?n.

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� senadss Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    arkada?lar ben ge�en sene yanl?z gittim bu sene tekrar gidiyorum k?z arkad??mla bilet satmak kolay de?il 30 dolara satarasn?z alk??l?yolar sizi sonucta herkes var o biletler ve 6 ?ar tane kim nas?l satsam diye d�?�n�yo...yakalan?p i?ten at?lan �ok oldu 150 dolar i�in riske de?er mi oras? size kalm??...
    yemek konusunda �orba yok ama yemek bildi?in yemek... i? yerindeki yemek domuz ve tavuk diye ayr?l?yo genelde,tavugu sectim hep ama parkta bile farkediyo bi yerde yemek farkl? bi yerde farkl? oluyo..italyadaki yemekler �ok g�zel oluyo i?in yak?n olursa oraya sansl?s?nyoksa illa orda yicem dersen bi 15 dk y�r�yon:d bu arada italya derken park �lkelere ayr?lm?? onu da s�liyim italya ingiltere fransa almanya...

ba?ka sorunuz olursa yard?m etmeye cal???r?m..ehliyet araba konaklama al??veri? gezi...vb
    arkada??m bilgi i�in saol. zaten domuz eti korkusundan pek etli yemeklere bula?mak istemiyorum. mideyi bozmayacaksa (yemeklerin biraz k�t� koktu?unu duydum) yerim sorun deil. al??veri? konusunda da fikirlerini bekliyorum mesela ebay dan al??veri? i�in ordan ayr?ca bir pay-pal kart? felan �?kartmaya gerek varm? yoksa i? yerinin sa?lad??? kart online al??veri?lerde yeter limi?

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� S-pectacuLar Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    busch garden sa giden arkadaslar bence cok guzel secim yaptiniz..
    bence pisman olmicaksiniz..ozellikler her ulkeden arkadasinizin olmasi ve yasam kosullari acsindan..eger gec kalmadiysanizda parkin evlerinde kalmanizi tavsiye ederim size..muhtesem partiler orda cunki
    sen park?n hangi '�lkesinde' �al??t?n spectacular? �al??t???n yeri tavsiye edermisin?

Acemi Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    0

Al�nt� zeffix Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    evet bakal?m nas?l gecicek bu yaz
    bu arada ben tek gidiyorum sen biz demi?s?n ka� ki?isiniz??
    2 =)
    K?z Arkada??m ve Ben. Co Habitation Olmamas? Biraz Sinirlerimizi Bozdu Ama Park?n Evleri Yine En Rahat? Gibi Duruyor, 1. Ay Sonunda D�zg�n Birilerini Bulabilirsek Belki Eve �?k?labilir =)

15inden Erken Gidece?iz Galiba, 12si Gibi. 10unda Finaller Bitiyor. �al??maya Ba?lama Tarihimiz 15i Ama =)

Uzman Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2008
    Tecr�be Puan�
    18

Giden arkadaslar bize bedava bilet ayarlarsiniz artik

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� Bubblegun Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    2 =)
    K?z Arkada??m ve Ben. Co Habitation Olmamas? Biraz Sinirlerimizi Bozdu Ama Park?n Evleri Yine En Rahat? Gibi Duruyor, 1. Ay Sonunda D�zg�n Birilerini Bulabilirsek Belki Eve �?k?labilir =)

15inden Erken Gidece?iz Galiba, 12si Gibi. 10unda Finaller Bitiyor. �al??maya Ba?lama Tarihimiz 15i Ama =)
    Buble Gun peki i?yerinin sa?lad??? yurtlar nas?l iyi mi? bu yurtlar hakk?nda bilgi verir misin? ben 4 ki?ilik olduklar?n? biliyiorum...

Acemi Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    0

Asl?nda Ama� Zaten K�lt�rel De?i?im ve ?nsanlarla Tan??makken Odalar?n Durumunu Pek Sallamad?m Ben, 2-4 Aras? Ki?i Kal?nabiliyormu? Duruma G�re. Ama D�zg�n ve Rahat Yerler Oldu?unu Duydum, Ortak Kullan?m Alanlar? da Var ?nternet vs Gibi...

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    17

arkadaslar bu yaz bende arkadas?mla busch gardensa g?deceg?z.yaln?z orada daha �nce cal?sm?s arkadaslar b?ze hang? pozisyonlarda cal?st?klar?n? ?si secme konusunda nas?l davran?or patron en rahat ve eglenceli paras? bol pozisyonlar hang?leri ve pozisyonlar ?c?n yeterli bir inglizce isteniyormu bunlar? paylas?rsan?z sev?n?r?m.

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� seasret Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    arkadaslar bu yaz bende arkadas?mla busch gardensa g?deceg?z.yaln?z orada daha �nce cal?sm?s arkadaslar b?ze hang? pozisyonlarda cal?st?klar?n? ?si secme konusunda nas?l davran?or patron en rahat ve eglenceli paras? bol pozisyonlar hang?leri ve pozisyonlar ?c?n yeterli bir inglizce isteniyormu bunlar? paylas?rsan?z sev?n?r?m.
    arkada??m ben orda i? veren biriyle maille?iyorum arada bir. ordaki parkta farkl? country area lar varm?? irlanda almanya ingiltere gibi. almanya k?sm?ndan biriyle maille?tim o orda ?eker felan satm?? baya e?lenmi? baya arkada? kazanm?? ve 6.500 dolar kazanm??. birde orda gift shop lar varm?? kasiyer olarak ya da d�kkana gelen m�?teriye yard?mc? olma i?i felan. Giden herkes �ok memnun kalm?? yani bu arada seasret sen u�ak biletini ayarlad?n m?? bir de bu i?in verildi?i fuara gelmi?miydin? ben 550 euro ya bilet buldum 13 haziranda gidiyorum istersen birlikte gidelim tarihi sana da uygunsa...

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    17

hocam asl?nda ben l?feguard olarak cal?smak ?st?yorum ama ?ng?l?zce yeterlilik sev?yes? ?sterse ozaman san?r?m bu cankurtaran olay?nda ?ng?l?zce duzey? baya ?y? ?st?yorlarm?s.b?rde ben?m 16s?nda f?nal son s?nav?m var en 17s?ne b?let alacg?m buyuk ?ht?mal zorunlu olarak.b?leti nerden bu?ldun yard?mc? olursan bende olmazsa rezerve yapt?ray?m ucuzmus baya sen?n b?let

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

hocam asl?nda ben l?feguard olarak cal?smak ?st?yorum ama ?ng?l?zce yeterlilik sev?yes? ?sterse ozaman san?r?m bu cankurtaran olay?nda ?ng?l?zce duzey? baya ?y? ?st?yorlarm?s.b?rde ben?m 16s?nda f?nal son s?nav?m var en 17s?ne b?let alacg?m buyuk ?ht?mal zorunlu olarak.b?leti nerden bu?ldun yard?mc? olursan bende olmazsa rezerve yapt?ray?m ucuzmus baya sen?n b?let
    h?mm lifeguard ? yeni duydum. o zaman 17 sinde orda g�r�?�r�z art?k. sonfiyat.com dan ara?t?rd?m ben bileti de dan??man ?irketime rezerve ettirmi?tim. bence de ger�ekten ucuza say?l?r ama akl?nda bulunsun d�n�? tarihi de?i?ikli?i yapay?m dersen cezas? var yaln?z gitmeyi de hi� istemiyorum ama bakal?m noolcak...

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Ya�
    36
    Tecr�be Puan�
    17

baya varm?? busch gardens da

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� dogukaan Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    baya varm?? busch gardens da
    dogukaan sen bilet ald?nm? arkada??m?

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    17

tek g?tsende sorun olmaz orda yaln?z olmayacaks?n biz var?z yaln?z okul b?an �nce b?tsede g?tsek ya valla sarm?or okul ders buralar

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    17

dogukan ben sonfiyat.com adresine girdim fakat nereye g?tmek ?st?orsunuz sorus?una ne demem gerek?or?

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

dogukan ben sonfiyat.com adresine girdim fakat nereye g?tmek ?st?orsunuz sorus?una ne demem gerek?or?
    from yazan yere istanbul yaz gitmek istedi?iniz yere de washington dc yaz. ordan sonra amtrak a binerek gdebiliriz heralde...

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    17

tamam cok saol.orada g�rusmek dile?iyle bu arada ad?m eren.tan?s?rsak hat?rlat?rs?n forumdan

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

tamam cok saol.orada g�rusmek dile?iyle bu arada ad?m eren.tan?s?rsak hat?rlat?rs?n forumdan
    tmam orda g�r�?�r�z. hatta ilk haftalar s?k?nt? �ekmemek i�in ben t�rklerle ayn? odada kalal?m diyorum istersen ayn? odada kalabiliriz haberle?elim. bu arada sen bileti ald?nm??

�stad
    �yelik tarihi
    Feb 2008
    Tecr�be Puan�
    21

arkadaslar, peki konaklama parasi ne kadar?
    her gun icin 10 $ dolar gosteriliyor job offer form'da. dogru'mu?
    �irket Se�im Y�nergesi
    V�ZE B�T�� TAR�H� VE MAKS�MUM KALMA S�RES�

B�Z�M G�C�M�Z YALNIZ KARDE��M�Z� YENMEYE YET�YOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 T�RK�YE

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Oct 2008
    Tecr�be Puan�
    18

arkada?lar bu yaz bushch gardensa gideceklerden hi� biletini alan varm? ??
    e?er u�ak biletinizi aldiysan?z tarihlerini fiyat?n? ve nerden ald???n?z? belirtirseniz �ok iyi olur

Hayalperest Wat��
    �yelik tarihi
    Apr 2009
    Tecr�be Puan�
    0

arkada?lar 2009 yaz?nda Buch garden a gidiyorum en ucuz nas?l giderim.bilet falan haberle?mede nas?l yol olabilir.yard?m bekliyorum.adresime mail atabilirseniz �ok sevinece?im.bu gibi sorulara cevaplar asl?nda forumda var ama inan?n insan?n kafas? kar???yor. vakit problemim de var.okudu?um b�l�m itibariyle a??r? derece de yo?unum. l�tfen yard?m etmek isteyen birisi mail atabilirse �ok minnettar olaca??m. sayg?lar...

Uzman Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2008
    Tecr�be Puan�
    18

en ucuz sole olabilir.Ist - newyork ucusun olur.ordan china bus ile norfolk yaparsin.30 dolardi gecen yil.Norfolktan da otobus bulabilirsn williamsburg tarafina.Ya da ist-norfolk alirsin biletini.50 euro daha fazla odemis olursn ancak en azindan yorulmamis olursun.

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� zeffix Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    arkada?lar bu yaz bushch gardensa gideceklerden hi� biletini alan varm? ??
    e?er u�ak biletinizi aldiysan?z tarihlerini fiyat?n? ve nerden ald???n?z? belirtirseniz �ok iyi olur

arkada?lar 2009 yaz?nda Buch garden a gidiyorum en ucuz nas?l giderim.bilet falan haberle?mede nas?l yol olabilir.yard?m bekliyorum.adresime mail atabilirseniz �ok sevinece?im.bu gibi sorulara cevaplar asl?nda forumda var ama inan?n insan?n kafas? kar???yor. vakit problemim de var.okudu?um b�l�m itibariyle a??r? derece de yo?unum. l�tfen yard?m etmek isteyen birisi mail atabilirse �ok minnettar olaca??m. sayg?lar...
    ben biletimi ald?m Zeffix www.sonfiyat.com dan british airways ile 550 euroya gidiyorum. 13 haziranda gidiyorum e?er bu tarihe alabilirsen birlikte gdebiliriz
    bu arada Sovereign senden de haber bekliyorum

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Dec 2008
    Tecr�be Puan�
    17

yokmu arkada?lar ba?ka giden ? ne zaman gitceksiniz yazarsan?z iyi olur...

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2009
    Tecr�be Puan�
    17

arkadaslar daha �nceden busch gardensa g?den cal?san arkadaslar adres?m? yazcam ben? eklersen?z cok sev?n?r?m b?rkac sorum olacak hem i? pozisyonlar? hemde b?rkac ?nce sorum olacak bilgilendirme amac?yla yard?mlar?n?z? bekliyorum. *********.iyi g�nler

forumda msn paylasimi yasaktir.
    Konu Roma taraf�ndan (11-04-2009 Saat 12:26 PM ) de�i�tirilmi�tir.

Acemi Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2008
    Tecr�be Puan�
    0

busch gardens yolculuk i�in asl?nda biletlerimi rezervasyon yapt?rd?m karars?z?m biri 20 Haziran ctesi air France 608 euro (aktarmal?-d�n�? tarihi esnek) ama ctesi saat 21.10 da orda olcam di?er rezevasyonum ise 21 haziran pazar delta 618 euro (aktarmas?z-d�n�? tarihi esnek) buda pazar saat 16.55 te orda ama i?e ba?lama tarihim ay?n 22si pazartesi g�n� tarih ge� ama delta ile aktarmas?z gitmek istiyorum bu i?e ba?lama tarihlerinde hi� esneklik yap?l?yor mu (�ok mu bir?ey istiyorum yoksa ) yada air france ile gidip havaliman?n da ak?am? ge�irip pazar da yola m? koyulsam ?
    Amerika sefaretine de�il dikkat amerika sefaletine

Efsane Wat��
    �yelik tarihi
    Mar 2007
    Tecr�be Puan�
    20

gitti?iniz havaalan?n? yazar m?s?n?z? �zellikle daha �nce gitmi? olanlar farkl? u�ak-otob�s-tren varyasyonlar?n? yazabilri mi?

Acemi Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2008
    Tecr�be Puan�
    0

pardon dalg?n?m bu aralar s?navlardan dolay? affola gitce?im hava liman? newyork jfk
    Amerika sefaretine de�il dikkat amerika sefaletine

Konu Bilgileri

Bu Konuya G�zatan Kullan�c�lar

�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)