tmm moruk bulurum ben senihavaalnında karsılıyolar ya milleti o tarzda eline bi kagıt al turkishwat yaz bulurum seni
sende beni tanırsın bnm sakallar var boyle faulden aşağı inio çene kenarından top sakal fln
![]()
tmm moruk bulurum ben senihavaalnında karsılıyolar ya milleti o tarzda eline bi kagıt al turkishwat yaz bulurum seni
sende beni tanırsın bnm sakallar var boyle faulden aşağı inio çene kenarından top sakal fln
![]()
yav ne gezicem 6 aydır gezıyorumhep aynı yerler.. okuldan geldım dınlenıyorum..
cıkıcam bırazdan zaten.. soluklanalım ıkı dakka..
![]()
Görüşmem 19 martta zaten yeterince paranoyaklaştık arkadaşımla ama vize memuru öğrenci belgemi sorarsa kortanzz, birisi yada stephen getiricek onlardan yollayacağım diyeceğim![]()
tamam ben yarın söylerim çekik göze yarın arkadaş gelicek ögrenci belgesi yokmus idare et diye
19 u için paranoyaklaştıysan şuan beni görmelisin 2 tane danette yedim vivaldi dinliyorum banamısın demiyor gözlerimi kapatınca çekik gözlü aklıma geliyor yarın görücez seni ...
rahat ol birader ya. kasma o kadar.yarın görüşme 1.30 da bnm. eskişehirden arkadaşla gelcem hızlı trenle
ilk kızılaya giderz takılırz biyerde. ordan konsolosluga nasıl gidilir??
vallahi bilmiyorum bi bakim googledan anlatim sana
anlatıyorum şimcik..
Kızılay meydanında önünü YKM ye popo kısmını gimaya veriyorsun Sol taraftan giden yol american embassy e çıkıyor.. baya bir yürüceksin o yoldan akay yokuşunu geçiceksin milli egemenlik parkıdan 100 metre fln ilerde heralde haritadan öyle bir hesap yaptım
bugün bu forumda biyerde okudum transkript varken gereksiz istemiyolarmış ögrenci belgesini bir sorun cıkmaz(heralde sanırsam kesinlikle)
hmm saol. olmadı sorarız ya. buluruz artık bi şekilde. ben yatayı mşimdi yarın erken kalkcam. uykulu olmiyimde konsoluslukta uyumimiymhadi ii geceler hepinize. yarn aksam yazarım bende.
b:....
g:....
![]()
götürmüyoruz derken ? varsa neden götürmüyosun.. sabah gitmek iyidir consul uyku sersemiyken alırsın vizeyi
ozaman sorun yok zaten istemicekler sizden ögrenci belgesi fln..
bende ankarada vize görüşmesine girdim 19 şubatta...bahsettiğin tüm belgeleri hazırladım..
tapu, ruhsat, özel üye olunan kulup kimlikleri, çalıştığın şirketten maaş bordrosu falan...
bir tanesini bile almadılar...hatta sordum bakmak istermsnz diye....
yok walla....bırakıp çıkacaktımmm hepsinii ulen bukadar ugrstım ben bunları hazırlamak için diyee...
ama ne olur ne olmaz yinede götürün diyorlar...isteybilirler...
bugün vize görüşmemi yaptım öğrenci belgesi bi sorun yaratmadı çok tınlamıyo gibilerdi belgeleri. gerçi o an tınlamayıp sonradan bakıyolarsa bilemeyeceğim![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks