Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı American Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlemci hızını da yazsaydın daha iyi olurdu ama şunu diyebilirim AMD intele çakar
    Islemci hızı demissin onu bilemem ama Amd >> Intel demissin su an dedigin kesinlikle yanlıs. Biraz arastır da gel diyorum...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Islemci hızı demissin onu bilemem ama Amd >> Intel demissin su an dedigin kesinlikle yanlıs. Biraz arastır da gel diyorum...
    dostum sen gerçekten işi bilmiyorsun. bu ülkede boğaziçi nasıl kendi reklamını çok iyi yapıp şişiriliyorsa intel'in de çok iyi reklamı var sadece. bilgisyar donanımları ile sıkı fıkı olan insanlara bu soruyu sor. AMD mi Intel mi diye. alacağın cevap kesinlikle amd olacaktır. çünkü 20 çarpanlı 2 ghz bir intel 16 çarpanlı 1.6 ghz AMD ye eşdeğer olabiliyor ayrıca amdler overclocklarla daha hızlı br sistem haline gelebiliyor ama bunları intel ile kolay kolay yapamazsın. amd ler havada karada intele basar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum sen gerçekten işi bilmiyorsun. bu ülkede boğaziçi nasıl kendi reklamını çok iyi yapıp şişiriliyorsa intel'in de çok iyi reklamı var sadece. bilgisyar donanımları ile sıkı fıkı olan insanlara bu soruyu sor. AMD mi Intel mi diye. alacağın cevap kesinlikle amd olacaktır. çünkü 20 çarpanlı 2 ghz bir intel 16 çarpanlı 1.6 ghz AMD ye eşdeğer olabiliyor ayrıca amdler overclocklarla daha hızlı br sistem haline gelebiliyor ama bunları intel ile kolay kolay yapamazsın. amd ler havada karada intele basar

işte bu ya kesinlikle aynı fikirdeyim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Şaka mısın sen boğaziçi ve intel alanlarında 1 numara. anlamak çok zor olmasa gerek, bi de arkadaşı suçlamışsın anlamıyosun diye..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

konu yazalım kavgasına dönmüş

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hocam Intel - AMD olayında sana katılıyorum.Ben de birçok mühendisten AMD'nin daha iyi olduğunu duymuştum.

Ama Boğaziçi konusunda yanlış benzetme yapıyorsun bence.
    Bizim okulda hocaların ne kadar zorladıklarını bi görsen...
    ÖSS'de Türkiye derecesi yapan adamların nasıl yerlerde süründüklerini bi görsen....O balonun içi -emin ol- havayla dolu değil...

Intelin olayı Nokiayanınkine benziyor.Ürün çok kaliteli olmasada piyasası oluştuğu için satılıyor.

Ama AMD laptopı Türkiye'de satıyım desen çok zor.İkinci elde piyasası çok kötü.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı gokcek50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Intel - AMD olayında sana katılıyorum.Ben de birçok mühendisten AMD'nin daha iyi olduğunu duymuştum.

Ama Boğaziçi konusunda yanlış benzetme yapıyorsun bence.
    Bizim okulda hocaların ne kadar zorladıklarını bi görsen...
    ÖSS'de Türkiye derecesi yapan adamların nasıl yerlerde süründüklerini bi görsen....O balonun içi -emin ol- havayla dolu değil...

Intelin olayı Nokiayanınkine benziyor.Ürün çok kaliteli olmasada piyasası oluştuğu için satılıyor.

Ama AMD laptopı Türkiye'de satıyım desen çok zor.İkinci elde piyasası çok kötü.
    Masaustunde AMD . laptopta Inteli tercih bana gore . Bircok arkadasimda AMD var oyun oynarken kendi kendine restart atiyor . AMD 'ler cok isiniyor laptopta fakat masaustunde bu sorun olmuyor fazla fan koyarak sorun halloluyor .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)

Bookmarks