Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida-Destin McDonalds

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm biz bu işe başvurmuş iki kişiyiz bize yardım edermisinişz yardımınızı bekliyoruz ne gerekli ne yapmamız lazım biz iki yıllık okul okucaz yeni başlıoruz bugüne kdr 4 yıllıkların gittiğini duydum 2 yıl okuyanlar gidebiliyomu ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ds8987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm biz bu işe başvurmuş iki kişiyiz bize yardım edermisinişz yardımınızı bekliyoruz ne gerekli ne yapmamız lazım biz iki yıllık okul okucaz yeni başlıoruz bugüne kdr 4 yıllıkların gittiğini duydum 2 yıl okuyanlar gidebiliyomu ?
    evet sözde önlisans öğrencileri de gidiyor ama sözde. şimdiye kadar iki yıllık gidenini göremedim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

[QUOTE=ds8987;5318]slm biz bu işe başvurmuş iki kişiyiz bize yardım edermisinişz yardımınızı bekliyoruz ne gerekli ne yapmamız lazım biz iki yıllık okul okucaz yeni başlıoruz bugüne kdr 4 yıllıkların gittiğini duydum 2 yıl okuyanlar gidebiliyomu ?[/Qbe

bende iki yıllıkların gidemiyceğini biliyordum ama amerikada beraber çalıştığım arkadaşım bizzat iki yıllık okuyan bir öğrenciydi..beyler hepinize tavsiyem wat programını gözünüzde fazla büyütmeyin.. biraz cesareti olan herkes gidebilir..üstüne basa basa söylüyorum HERKES.. amerikada dehşet bir elemana ihtiyacı var....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks