Work and Travel
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaska

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

slm sadun. ben alaskaya gitmedim ama giden arkadaşlardan biliyorum ki alaska riskli bir yer. eğer işlerin yolunda giderse para birktirirsin ama çok çalışman ve dayanıklı olman lazım. bazı sezonlar balık olmuyormuş ve bu yüzden 3-4 hafta yattıkları oluyormuş arkadaşların. bir de ben bir yerden okumuştum adam yatacağı yere bile para vermemiş gitmiş çadırda kalmış artı yemeğini de sosyal yardımlaşma benzeri kurulan çadırlardan karşılamış yani adam resmen kendini aşağılamış bir de anlatıyor bunu ama 12bin dolar biriktirip bir ay da newyork ta kalmış ve gelmiş. alaskanın hem avantajı hem dez avantajı var üstelik şans da lazım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm sadun. ben alaskaya gitmedim ama giden arkadaşlardan biliyorum ki alaska riskli bir yer. eğer işlerin yolunda giderse para birktirirsin ama çok çalışman ve dayanıklı olman lazım. bazı sezonlar balık olmuyormuş ve bu yüzden 3-4 hafta yattıkları oluyormuş arkadaşların. bir de ben bir yerden okumuştum adam yatacağı yere bile para vermemiş gitmiş çadırda kalmış artı yemeğini de sosyal yardımlaşma benzeri kurulan çadırlardan karşılamış yani adam resmen kendini aşağılamış bir de anlatıyor bunu ama 12bin dolar biriktirip bir ay da newyork ta kalmış ve gelmiş. alaskanın hem avantajı hem dez avantajı var üstelik şans da lazım
    yolcu arkadasim
    ben alaskaya gecen sene gittim ve biliyorum ki oyle fazla riskli bi yer degil. cok calisan cok kazanir. bu kadar basit. kalacak yer bulamayip da cadirda kalma veya barinakda kalma hikayelerine inanmiyorum cunku sehrin heryerinde oteller var ama 15 dolar vermek yerine cadirda kalip sonra turkiyeye gelip de bunu anlatmalari cok kotu bence. alaskada sadece balik isi yok. ayrica bircok is secenegi var ama balik isinde cok fazla para oldugu icin en cok tercih edilen is o oluyo. ben seneye yine alaskaya gitmeyi dusunuyorum. hatta sadece dusunmuyorum bir sirkete kayit oldum bile.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks