arkadaşlar 18 martta ankarada vize görüşmesi var. vize için birsürü belgeler hazırlıoz. orda hepsini alıyolarmı. tapu,ruhsat, banka hesabı vs.
arkadaşlar 18 martta ankarada vize görüşmesi var. vize için birsürü belgeler hazırlıoz. orda hepsini alıyolarmı. tapu,ruhsat, banka hesabı vs.
hayir sadece asil basvuru belgelerin yani ds 156-57-58 ds 2019 varsa , 131usd fortis bank dekont,pasaport,sevis odendi belgesi (ds-2019 ile gittiysen tabi)..Digerleri destekleyici belgeler onlar sende kaliyor eger gorusmede vize memuru senden isterse gosterirsin ancak su ana kadar ole bi durumla karsilasan cok kisi olmadi..
görüşme 1.30 da. senin
1.45 de seni izlicez heralde![]()
şu görüşmeleri neden kapalı biyerde yapmıyolarkibaşkası dinlerken konuşmak ilginç olcak. inş ters bi soru gelmezde millete malzeme vermeyiz
![]()
sorma bende ondan korkuyorumgerci o sırada insanlar heyecandan patlamak üzere olacagı icin pek önemi yok herkes kendi derdinde olacak
![]()
baskalari gorusme yaparken aslinda bi yandan sizde onlara sorulan sorulari cevapliyorsunuz icinizdenbir bakima prova sayilir..
hadi hayırlısı. sorunsuz geçsede kurtulsak şu stresten. zaman yaklaştıkça kötü oluyo![]()
okadar net duyuluyormu ya özel denen birşey yokmu orda
heycanlandım şimdi birden düşününce kaç kişi olur acaba orda![]()
isterseniz fisildayarak konusun gorevliylesorarsa da ozel konusuyorum sizinle dersiniz
![]()
ahahha aramızda halledebiliriz yüksek sese gerek yok![]()
biri krokisini çizebilirmi elçiligin içinin![]()
Oraya baskina mi gidiyorsun kroki flnbig brother is watching you..Bole yazilar tedirgin eder onlari dikkat et bence hehe
![]()
birde ne kadar sürüyo toplam görüşme. yani 1.30 da görüşme var. kaçta çıkarım konsolosluktan
yani tam zamaninda baslamio tabi gorusme sonucta kalabalik oluyor baya ..Tahmini olarak 1 saat surer toplam yani beklicen biraz icerde fln
kaç dk önceden oraya gidiyosunuz. birde görüşme öncesinde yapılan işler çokmu
15 dk once orda olsan yeterli..Zaten onundekini takip et o ne yapiyorsa sende aynisini yapican..Watta mantik budurmesela ucuslarda aktarma varsa da kalabaligi takip edicen onlar nereye gidiyorsa dogru yer orasidir
![]()
Arkadaşlar peki ingilizce öğrenci belgesini götürmezsek ne olabilir.yani zaten ingilizce transkrip var bu yeterli olur değilmi?
yarın büyük gün bnm içingörüşmeden sonra vizeyle ilgili bişey söylemiyolar galiba onayladım gibilerinden. gerçi benim ds-2019 yok daha. eksik belge var diye kagıt vercekler ama. yinede olumlu bisey soylermi acaba. bende sorsammiki biletimi aliyimmi diye
![]()
benımde ogrencı belgemı almadılar bugun gerek yok buna transkrıptın var dedi![]()
OFOFOF yarın büyük gün sabahdan beri forumu okuyorum çekik gözlü beni korkutuyor .. adresini bilen varmı çekiğin![]()
ankarada görüşmede kimler varmış. sen istihbaratı topladın heralde. çekik gözlü fln diosun. çekik gözlü ters birimiymiş![]()
biraz ters köşe sorular soruyormuş vize almanın bir zorlugu yok ama biraz daha fazla zorluyormus
bir sarışın şişko kadın birde çekik gözlü kadın var sanırım.. sarışın daha iyi kanımca ben kaderime razıyım gözlerimi kapatım gidicem artık![]()
hadi hayırlısı bakalım bize kim gelcek. çekik gözlü kadın gelirse derim ben senn hakkında bişeyler okudum nette böyle böyle diye![]()
ismimi vermeumarım hepimiz alrız vizeyide akşamı gelince 19 şubatcıları okuruz
arkadaslar ara sınıf ogrencısıseniz tapu banka cuzdanı falan gibi evraklara gerek yok. son sınıf ogrencisiyseniz yani mezun durumundaysanız ozaman goturun o belgeleri...
ayrıca ogrenci belgeniz yada transkriptinizinde ingilizce olması zorunlu deildir.
@stephen newyorkdasın yahu çık gez adam ne foruma yazıyorsun
@daywalker bi ikimiz varız heralde forumdan 18 şubatcı yarın yakama gül takıcam beni bul arif
Konu Kortanzz tarafından (17-03-2009 Saat 11:26 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks