Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds gibisi yok!

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı burak159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Calısma kosulları nasıl?Gunde kac saat mesela?İi para getiriyor mu?Bide ingilizceye bi katkısı oluyo mu?
    Mesaisi,parasi hakkinda ne desem yalan olur. Cunku Mc donaldslarin hepsi ayni kisinin degil sadece isim hakkiyla acilmis restoranlar zincirinin genel adi Mc Donalds. Bir restoranda is fazladir veya sahibi bonkordur veya isci bulamiyordur haftada 60 saat calisirsin 10$ alirsin falan filan. Forumdan Destin Mc de calisan arkadas 60 saat civari calisiyorum diyor benim haftalik saatim 40 saat ama 2mizde mc de calisiyoruz. Olay bu yani.
    Calisma kosullarina gelirsen cok da zor degil, biraz titiz olcan ayakta durmaya aliskin olucaksin o kadar. Gerisi sana kalmis, managerlerle aran iyi olursa kolay rahat isleri(burger preparing musteriye veya drive thruya servis falan ), olmazsa da birazcik daha zorlarini ( ocakta et pisirme [sicak oldugundan dolayi gicik bir is ] temizlik ) yaparsin. Ama yine de alistiktan sonra hic biri zor degil. Ilk 2 hafta orada comeziz diye amerikalilar ocak basinin demirbas elamani olarak goruyordular bizi ama simdi otturuyoruz valla. Isten adam bile kovdurduk, bizden (Turkler olarak ) korkuyorlar artik kendimizi ezdirmiyoruz. Ingilizceye katkisi olarak o da sana kalmis. Ne kadar girisken konuskan olrsan Ingilizcen o kadar gelisir. Onceleri yogun isten dolayi ve biraz cekingenlikten dolayi is harici cok fazla muhabbet edemiyordum ama simdi havadan sudan her konudan vakit buldukca konusuyoruz gercekten de gelistigini goruyorum.
    Son olarak Mc Donaldslari oneririm, genelde fazla calisan olur arkadasin cok olur o cok iyi oluyor.
    Konu yakuza tarafından (21-08-2007 Saat 12:38 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks