Alıntı nicola_34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sen HCMS calıstıgın için bilirsin bn 30 eylul basarlarsa vizye yinede 1 ayımı kullanıp 30 ekim gibi donmeyi dusunuyorum peki calişma surem bitsede bi iki hafta daha aynı yerde calısma gibi bi durum olurmu HCMS için...
ne demek istedigini gayet iyi anliyorum. Bu sene cok basimiza geldi; uzgunum ama Wendy's de calisman soz konusu degil. Ise baslayacagin zaman store manager yanina gelerek pasaportun ve DS formunda yazan bazi bilgileri kendi sistemlerine girecek. En onemlisi ise isindeki son gun olacak. Sen her ne kadar Manager i ikna etsen bile kayitlara gore bizim ogrencimiz oldugundan asil isinde calisamazsin. Fakat ikinci is bulursan sayet ekimin 1 ine kadar calismaya devam edebilirsin. Emin ol hic bir sorun olmaz. Onun disinda Supervisor in Lubo'ya ya da George'a sana bazi belgeleri imzalatacaklari zaman bu durumdan bahset. Genellikle sezon sonunda evleri bosaltmak zorunda oldugumuz icin ogrencilere pesin para odeyerek esyalari tasimamiza yardim etmek isterlerse yardim ettirebiliyoruz. Biraz yorucu olmakla birlikte 8 saat calisarak 100 dolara yakin bir parayi pesin kazanabilirsin. Ama en garantisi ikinci is bulman tabi.