Work and Travel
Toplam 81 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: adim adim USA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ya arkadaşlar ben herkes kıyı şehirlerini ister diye düşünüyodum ilkbaşlarda,baktım americanın tabiri caizse en dandik yerlerine gitmek isteyen arkadaşlarda var.Ya tabi sonuçta ilk defa gidicez heryer güzel sayılır ama florida(miami,virginia beach)gibi yerler daha çok tercih edilmiyo ben onu anlamadım parası mı az millet güneşi doğayı falan mı sevmiyo yani benim bilmediğim dezavantajlarımı var çözemedim bide bu iş konusuna gelirsek;lifeguardlık beach attendant gibi zevkli işler varken bazı arkadaşlar fabrikada çalışmayı tercih ediyo yoksa bu işler göründüğü gibi deil mi ? Sadede gelecek olursak florida eyaleti hakkında birileri bilgi yazabilir mi ?Ben lifeguardlık beach attendant veya oyun parklarında stand görevlisi olarak çalışmak istiyorum biraz bilgi verir misiniz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı circassian1864 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar ben herkes kıyı şehirlerini ister diye düşünüyodum ilkbaşlarda,baktım americanın tabiri caizse en dandik yerlerine gitmek isteyen arkadaşlarda var.Ya tabi sonuçta ilk defa gidicez heryer güzel sayılır ama florida(miami,virginia beach)gibi yerler daha çok tercih edilmiyo ben onu anlamadım parası mı az millet güneşi doğayı falan mı sevmiyo yani benim bilmediğim dezavantajlarımı var çözemedim bide bu iş konusuna gelirsek;lifeguardlık beach attendant gibi zevkli işler varken bazı arkadaşlar fabrikada çalışmayı tercih ediyo yoksa bu işler göründüğü gibi deil mi ? Sadede gelecek olursak florida eyaleti hakkında birileri bilgi yazabilir mi ?Ben lifeguardlık beach attendant veya oyun parklarında stand görevlisi olarak çalışmak istiyorum biraz bilgi verir misiniz
    her ogrenci farkli amaclar icin gidiyr abd ye..bazilari cok para kazanmka ister ve fabrika isleri onlar icin cazip gelebilri...bazilarida ben gezim bana yetr der ve normal kaznabilecegi bolgelere gidebilirrler..virginia icin herkes tatilini orda yapmak ister..ama on gurulen sirketler de cok para kazanmak isteyenler icin uygun olmayabilir , bu durumda deha degisik eyaletlerde gidebilirler..yani cesitlilik bol..dil icin , eglence icin , travel icin, herseye gore yer ve is tanimi degisebilri
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks