Work and Travel
Toplam 66 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Delaware

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

reohboth beach grcktn ucuz biyer onakamada zorluk çekmezsiniz bence bide oceeancity e gidecek arkadaslara bişi sölemek istiyorumm bu söleyeceğimde sadece orada tanıstıgım arkadaslarımdan gözlemlediklerime dayaıyor cogu rstorantlara server olarak anaşıp gitmişlerdi tip de var umuduyla ama ben sadece bi tane dishwaasher omayan turk arkadas tanıgım digerlerinn hepsi bulaşıkçıydı neden dediğmde turk oldugumuz için dedi ben sebebini bilmiyorum bekie dil yetersizliğidir sadece sylemek istedim öyle bir drmla karsılasabilrsiniz diye ve oc de agustosa kadar 2 .iş yok eger 2 iş düşünüyorsanız

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı nisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reohboth beach grcktn ucuz biyer onakamada zorluk çekmezsiniz bence bide oceeancity e gidecek arkadaslara bişi sölemek istiyorumm bu söleyeceğimde sadece orada tanıstıgım arkadaslarımdan gözlemlediklerime dayaıyor cogu rstorantlara server olarak anaşıp gitmişlerdi tip de var umuduyla ama ben sadece bi tane dishwaasher omayan turk arkadas tanıgım digerlerinn hepsi bulaşıkçıydı neden dediğmde turk oldugumuz için dedi ben sebebini bilmiyorum bekie dil yetersizliğidir sadece sylemek istedim öyle bir drmla karsılasabilrsiniz diye ve oc de agustosa kadar 2 .iş yok eger 2 iş düşünüyorsanız
    Nisan,

Ben gecen yil Ocean City'deydim. Soyledigin kismen dogru. Food Runner, Busser vs. olarak gidipte dishwasher olarak calisan kisi coktu ama herkes degil tabi ki.. Ben busser olarak gittim sezon sonuna kadar da o sekilde calistim kimi zaman aldigim bahsis gunluk 80-100 dolardi. Bence turk olup olamamanin onemi yok dili ne kadar bilip bilmedigine bakiyorlar.

Agustosa kadar 2. isin olmadigi konusunda da cok haklisin. Nepalli kayniyor her yer. Biz gitmeden oncve her yeri kapmis oluyorlar. Agustos ayinda okullari acildigi icin hem onlar hem de Amerikalilar isleri biraktigi icin 2. is imkani fazlasiyla doguyordu.

Gecen yil cok iyi hatirliyorum. Royal Princess Hotel reklam panosuna kocaman..

Now Hiring.. Housekeeper - Dishwasher $ 10.00 diye yazmisti.. Bir cok yer daha vardi tabi..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks