ya hocam kasası nasıl ekranın içinde oluyor anlamadım bunun kasası yok mu simdi?
ya hocam kasası nasıl ekranın içinde oluyor anlamadım bunun kasası yok mu simdi?
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Bence de guzelce valize yerlestirebilirsin . Kopuklerle fazla sar monitoru valizler atildiginda problem yasama sonra .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
macintosh abicim bu kasa ekranın içinde yani ayrıca bir kasası yok pc ler gibi.cd-rom kızaklı deil arabalardaki cd çalarlar gibi cd içine griyor o kendi çıkarıoyor ayrıca mac os lara virüs giremiyor.aslında bütün dünyanın windows yerine yani PC ler yerine MAC kullanması gerekir ki dünyada virüs temizleme işlemi,bilgisayara format işlemi için geçen zaman dilimi çöpe gitmesin diye....
bi kere mac os x kullanan arkadaşlar bidaha windows kullanmak istemeyecektir inanın bana.windows bana göre artık Murat 131 marka araba mac os x ise mercedes gibi gelmekte,sizde bi deneyin derimbuarada soruma açıklık getiren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim.
ayrıca daha fikir vermek isteyen arkadaşlarında fikirlerini buraya yazmalarını bekliorumm![]()
biraz geç oldu ama yazmadan edemeyeceğim![]()
Bi yerde x kişinin kullandığı mac, diğer yerde 1000x kişinin kullandığı windows var. Hacker olsam niye mac'e virüs yazayımHaliyle en çok kullanılan işletim sistemine virus yazarım.
Herkes mac kullanmaya başlasın. O zaman tam tersi durum olacak. Bu kez millet mac için uğraşmaya başlayacaklar.
Ebat, ağırlık vb. nedenlerden dolayı taşınabilir olarak kullanamayacaksın. 3000 tl buna vereceğine 2000e süperötesi bi bilgisayar topla. Onu kullan 1000 tl de cebinde kalsın. Aşırı gereksiz bi ürün...
Bu arada windows fanı değilim söyleyeyim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks