UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
cedar point hakkında yazılanları okumadan önce zaten eğlence parkı işi istiyodum,okuduktan sonra artık kesinlikle istiyorum...ancak wat için yeni kayıt oldum...şu anda cedarla ilgili bir iş gözükmüyor...cedar ın 4000 e yakın wat öğrencisi aldığını okudum...acaba cedar hangi sponsorla çalışıyor?türkiyeye hangi sponsor şirket ya da şirketler cedar işlerini getiriyor?okuduğum kadarıyla bir fuar yapılmış,bunun devamı olarak cedar point den yeni iş gelir mi?ben de adanadayım işalla bu işi bulabilirim...bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
arkadaşlar heralde en erken ben gidiorum beşinde benim gidiş. var mı önceden gidecek olan
ayıp ettiniz en güzel yerleri ayarlıcam merak etmeyin![]()
Arkadaşlar ben biraz yurtlar ve uçak biletleri hakkında bilgi paylaşmak istedim. Önce yurtlardan başlayayım Cedarda sizinde bildiginiz gibi iki yurt seceneginiz var 16 ve 32 dolarlık. 16 dolarlık olanlar parkın içinde 32 dolarlık olanlar ise parka 5 dk mesafede. sürekli rink servisleri var.16 dolarlık yutlarda konfor kesinlikle arramayın sadece yatıp uyumak için. Bi arkadas yemek yaparız fln demiş... walla sadece hayallerde kalır çünkü ocak yokelektirkli ocak kullanmakta yasak
ama 32 dolarlık yurtlarda apartlar var orda var ocak.oranında tehlikesi güvensiz oluşu. mesela benim 2 ipod touch um ve bi foto makinem çalındı
32 dolarlık ra yurt tarzı secenekte var klimalı,klitli dolaplı ve cidden 16 dolarlıga göre cok daha ii secmek icin sebebi çok yani. Ucak biletine gelince grup indirimi gibi bişey yapmıyo firmalar fiyat neyse o. ben 15 haziranda chicagoya ucup oradan otobüsle gececeğim chicago büyük yer oldugu için daha ucuz bilet bulma ihtimali cok. su an ben 633 euro ya buldum mesela buna bide 75 dolar chicago sandusky otobus ekledikmi tamamdır
eger 15inde gidecek arkadaslar varsa beraber gidebiliriz..
h abu arada arkadaşlar en büyük tavsiyem sakın ha bi gaza gelip çalışma tarihlerinizi ekim fln yapmayın. Mümkün oldugunca kısa tutun. Çünkü orada tarihi erkene almak istediğiniz zman,ki isteyeceksiniz cok büyük sorun oluyo. Bonuslarınızı alamıyosunuz erken dönerseniz.Ama süreyi uzatmak isterseniz sorunsuz bi şekilde uzatabilirsiniz. Diğer bi husussa uçak bileti: uçak biletiniz kesinlikle tarih değiştirme opsiyonlu alın. Bunları ben gitmeden biri bana desydi şimdi elini öperdim walla![]()
ya tamamda şimdi ben o yurda yerleşmek için ne yapacağım kader kısmet diyip oraya gidince yer var mı die mi bakacağım yoksa şirketim mi bana 32 dolarlıkta yer ayırtacak.ben kilitli dolap isterimböceğe pisliğeee dayanabilirm amma güvenlik isterim
şimdi gidiş durumundan bahsedeyim bizim arkadaşın 15 inde sınavı var beraber gideceğiz bende chicago üzeri gitmeyi daha mantıklı buldum cleveland çok pahalı oluo uçak bileti fln 15 inde uçagın saatine baglı eger bizim yetişebilceğimiz bişise bizde gitmek isteriz grup indirimi için diil
olmazsa 16 sında gideceğiz çnkü.bide biletini nasıl alacaksın orbtiz fln baktık biz nerden alıcan?
bu yurdu işini anlamadım ben bana şirket ayarlıcakmı yoksa erken gidenler yerleştğinde sonradan gelenlere yer kalmazsa nolcak,ewet bazı biletlerin iadesi olmuyo ona dikkat edin ama çoğu genelde 100 dolar felan ceza ödüysun değiştiriosun tarihi,bide bagaj kurallarnı dikkatli okuyun derim ben biton para ödüyeblirsniz bagaj cezası yüzünden
bankaya ıhtıyacın olmıcak sen al yanına hscb kartını ama lazım olmadıkca kullan ma cunku kur farkından dolayı zarara ugrarsın oraya gıdınce de travel card cıkartın ve paralarınızı oraya yatırın cunku ebay den falan alısverıs yapmak ıstersenız o karttan dırek alısverıs yapabılırısnız
Arkadaşlar ben biraz daha sorulara cevap vermeye devam edeyimöncelikle merak etmeyin kimse acıkta kalmaz herkese yetecek kadar yer var
cedar point e gidecekler için zaten yurtlar parka ait oldugundan kalma konusunda hiç bir endişeniz olmasın. sadece biraz konfor beklemeyin. cinobili biz 3 arkadasız 633 euro tutmuştuk bileti ama diğer arkadaşların vize kesinleşmediği için rezervasyon iptal oldu. şu an 650 euro civarında.ama chicago bu cleveland değil. Bagaj sınırları genelde 23+23 toplam 46 kg iki valiz ve 8-10 kg civarında sırt cantasına izin verilir. zaten bunu oraya gidince öğrenirsiniz çok büyük bi detay değil yani. Ben gecen sene çok çektigim için bu sene elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım arkadaşlar
ama size nasıl ulaşırım bilmilorum ki.burda mail telefon tarzı şeyler vermek yasak galiba.
Ya kalma konusunu iş fuarına gittiginde görüşürken belirtirsen ii olur. Çünkü yurtlar tamamen parka ait oldugu için yurtlarla ilgili ayarlamaları park yapıyor şirket değil. ben biletleri ida turizm diye bi yerden bakıyorum ama bilet fiyatları borsa gibi mesele bi gün bakıosun 700küsür euroyken ertesi gün bi bakmışsın 630 euro. eger gidiş tarihlerini beraber ayarlayabilirsek orda oek sıkıntı yaşamayız herhalde ben biraz alışkın oldugum için sistemebizim de kesin bi tarih yok ama 15 en geç 16 sı olması lazım çünkü 18 inde iş başı yapacagız.
arkadaşlar şu an itibariyle vize almış bulunmaktayım...sarısı başınıza...
![]()
http://www.turkishwat.net/18-02-09-n...34.html?t=3834
linke ekledim zaten hemen...hadi hayırlısı herkese başarılar arkadaşlar umarım istediğiniz gibi olur...
Şu anda 35 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 35 misafir)
Bookmarks