ya tamamda şimdi ben o yurda yerleşmek için ne yapacağım kader kısmet diyip oraya gidince yer var mı die mi bakacağım yoksa şirketim mi bana 32 dolarlıkta yer ayırtacak.ben kilitli dolap isterimböceğe pisliğeee dayanabilirm amma güvenlik isterim
şimdi gidiş durumundan bahsedeyim bizim arkadaşın 15 inde sınavı var beraber gideceğiz bende chicago üzeri gitmeyi daha mantıklı buldum cleveland çok pahalı oluo uçak bileti fln 15 inde uçagın saatine baglı eger bizim yetişebilceğimiz bişise bizde gitmek isteriz grup indirimi için diil
olmazsa 16 sında gideceğiz çnkü.bide biletini nasıl alacaksın orbtiz fln baktık biz nerden alıcan?
Ya kalma konusunu iş fuarına gittiginde görüşürken belirtirsen ii olur. Çünkü yurtlar tamamen parka ait oldugu için yurtlarla ilgili ayarlamaları park yapıyor şirket değil. ben biletleri ida turizm diye bi yerden bakıyorum ama bilet fiyatları borsa gibi mesele bi gün bakıosun 700küsür euroyken ertesi gün bi bakmışsın 630 euro. eger gidiş tarihlerini beraber ayarlayabilirsek orda oek sıkıntı yaşamayız herhalde ben biraz alışkın oldugum için sistemebizim de kesin bi tarih yok ama 15 en geç 16 sı olması lazım çünkü 18 inde iş başı yapacagız.
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
cedar point hakkında yazılanları okumadan önce zaten eğlence parkı işi istiyodum,okuduktan sonra artık kesinlikle istiyorum...ancak wat için yeni kayıt oldum...şu anda cedarla ilgili bir iş gözükmüyor...cedar ın 4000 e yakın wat öğrencisi aldığını okudum...acaba cedar hangi sponsorla çalışıyor?türkiyeye hangi sponsor şirket ya da şirketler cedar işlerini getiriyor?okuduğum kadarıyla bir fuar yapılmış,bunun devamı olarak cedar point den yeni iş gelir mi?ben de adanadayım işalla bu işi bulabilirim...bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Şu anda 44 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 44 misafir)
Bookmarks