OBB, bence senin tanimlarina uyan mukemmel bir yer
sessiz sakin bir yer bunun yaninda is imkanlari fazla olan,tabi aramanlazim bunun icin, mesele ordaki eglence parkinda mutlaka ikinci is olarak calisabilirsin birde eger araba alirsan sana daha fazla yere ulasma imkani verir boylece ulasim sorunun olmaz 75 dakikada 10-15 dolar benzine para vererek bostona atarsin kendini...su konuyada deginmem lazim aslinda OBB gece hayati gayat canli olan bir kac club ve barin oldugu bir yer haftanin bir kac gunu gercekten cok canli olur clublar felan ama ger araban olursa zaten portlanta 10 dakikada gidersin..Bunlardan en onemlisi isi genelde ordaki halkin cok iyi niyetli, yardim sever amerikalilar olmasi, herkesin mukemmel aksanli bir ingilizce konusmasi, eger tek gidiyorsan ve ordada yabanci ve amerikalilarla takilirsan ingilizcende gercekten cok gelisir(ingilizce ogrenirsin demiyorum eger zaten bir seviye ingilizcen varsa cok gelistirirsin eger ingilizcen iyi deyilse biraz resil olursun )...
Birde eklemek istedigim MAINE nin genelinde seson 4th of july da baslar septemberin ilk pazartesisi biter...ama bu kagit ustunde olani bunun yaninda su anki ekonomik krizi felan gecen seneki duruma gore soylersemde gercek anlamda sezon bu yukardaki tarihlerin ortasindaki 5-6 hafta olur benim tecrubelerime gore...
Bookmarks