Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transkripteki Disiplin Cezası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benimde 20 sinde
    ama bnm sorunum bambaşka daha 2 notum okunmadı salı günü iatanbula gidicem yani pazartesi akşam 4 e kadar okunmasa napıcam pazartesi ders kayıtları başlıo okunurmu acaba okunmazsa tarihi erteletme şansıjm varmı ertelenirse ne kadar para yatırıorum çıldırıcam ya sabahın 7 buçuunda üsküdardan sarıyere gitmek ayrı bi olay nasıl gideblirim bilen var mı..offfffffffffff offffffffffff
    Konu habibe tarafından (14-02-2009 Saat 09:06 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı habibe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde 20 sinde
    ama bnm sorunum bambaşka daha 2 notum okunmadı salı günü iatanbula gidicem yani pazartesi akşam 4 e kadar okunmasa napıcam pazartesi ders kayıtları başlıo okunurmu acaba okunmazsa tarihi erteletme şansıjm varmı ertelenirse ne kadar para yatırıorum çıldırıcam ya sabahın 7 buçuunda üsküdardan sarıyere gitmek ayrı bi olay...offfffffffffff offffffffffff

Bildiğim kadarıyla alınmış olan pin numarası aynı gün içinde bir daha kullanılıyor.Yani aynı gün içinde vize tarihinde değişikilk yapabilirsin...
    Sen vize tarihini çoktan almışsın yeni bi randevu alman için yeni bir pin numarasına ihtiyacın olacaktır diye düşünüyorum.
    Ama J1 vizelerinin alımı için danışman şirketler randevuyu alıyorlar sanırım, belki öğrencilere uygulanan bir esneklikte tabii olabilir
    Konu apollon tarafından (14-02-2009 Saat 03:38 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)