Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new york'u iyi bilen kimselerden ricamdır ...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

çok erken saatlerde başlıyo..havaalanı büyük metro yani yer altı baya karışık..gitceeniz yer uptown yönü unutmayın sakın 2 -3 katlı yer altındaki metrolar..aktarma yapmanız gerekebilir..yön uptown bunu unutmayın..42nd street times square oluyo zaten oraya giden çok metro var.new yorkta yaşayan arkadaşıma sorcam size haber ederim bugün

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool

Alıntı gskapun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok erken saatlerde başlıyo..havaalanı büyük metro yani yer altı baya karışık..gitceeniz yer uptown yönü unutmayın sakın 2 -3 katlı yer altındaki metrolar..aktarma yapmanız gerekebilir..yön uptown bunu unutmayın..42nd street times square oluyo zaten oraya giden çok metro var.new yorkta yaşayan arkadaşıma sorcam size haber ederim bugün

gskapun arkadaşına otobüsle ulaşımın nasıl olduğunu da sorabilirmisin sana zahmet. şimdi düşündüm; metro yer altında hiçbiyer görmicem binice new york namına ama otobüse binsem baya yer görürüm heralde değil mi?
    ondan dolayı otobüs alternatiflerinide değerlendiriyorum. yardımcı olabilirsen sevinirim.

bide jfk den "air train" varmış bunun hakkında bilgisi olanlardan rica etsem de biraz tanıtım yapsa

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks