Alıntı memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hic gitmeyen arkadaşlar yazmış galiba 3 laptop 3 iphone alacam falan diye o biraz zor arkadaşlar size anlatayım, 1) iphone un nekadar oldugunu sanıyorsunuz?? ben amerikadayken ebayden 650 dolara kırılmış olarak aldım , sözleşmeli alırım ben sonra nasıl olsa türkiyeye dönecem kalan parayı ödemem die düşünüorsanız, bidaha amerikaya giremezsiniz bunun karşılıgında. 2) laptoplarda okadarr ucuz deil 1000 dolardan başlıor kaliteli markalar ve imac almayı düşünenler odaha pahalı oyüzden oraya gidince hayal kırıklıgı yaşıcagınıza şimdi yaşayın daha iyi bide playstation3 499 dolardı ben ordayken sevgiler saygılar
dogru soluyorsun cogu kisi elektronik bedavaymis gibi dusunuyor En fazla 2 laptop alabilirsiniz ki o da iyi bir ise sahipseniz mumkun tabi cogu seyden vazgecmek gerekir bunun yaninda..Ayrica giderken kesinlikle fazla kiyafet goturmeyin birkac parca esya yeterli olacaktir.. Burdan cep telefonu goturecekseniz (bence hic gerek yok) sadece msg atmak icin kullanin cunku orada bisuru telefon karti mevcut burayi rahatca ucuza arayabilirsiniz,bavulunuza birkac gun idare edecek kadar kuru gida koyabilirsiniz tabi bunu abartmaya gerek yok,priz donusturucuyu unutsaniz da endiselenmeyin orada her markette mevcut,laptop goturmek yerine iki uc kisi ordan ucuz bisey alabilir kullanip daha sonra kosulsuz iade edebilirsiniz ozellikle walmartta cok fazla yapiliyor boyle seyler,tabak bardak gibi seyler dollar tree denilen ne alirsan bir dolar tarzi yerlerde satiliyor cok kaliteli urunler olmasa da sizi idare eder 3 ay..Aklima gelenler simdilik bu kadar